Kiderült, mikorra csúszhat a The Witcher-sorozat második évad forgatása

MOZI HÍREK – A koronavírus miatt egészen sokáig is elhúzódhat The Witcher-sorozat újabb évadjának forgatásának ideje, így némileg később érkezhet Netflixre a kész termék.

A koronavírus továbbra is szinte teljesen leblokkolja a film- és televíziós, streaming sorozatok gyártását, így nincs ez másképp a The Witcher sorozattal sem. A 3djuegos ír arról, a RedinianIntelre is hivatkozva, hogy a forgatás nagy eséllyel csak szeptemberben folytatódhat és a júliust, vagy augusztust csak rendkívül optimista előre tervezésként tartják lehetségesnek, de nem túl valószínűnek a show készítői.

Nagyon sok probléma sújtja jelenleg a filmforgatásokat, még akkor is, ha a koronavírus miatti aggodalmak megszűnnének. Az első ilyen például, hogy nehéz biztosítót találni arra az esetre nézve, ha a stáb egyik tagja megbetegedne. A hivatalos közlemény egyébként ez:

„Még mindig hónapok vannak hátra, amíg kamerák mögé állhatnak a színészek és a legoptimistább előrejelzés is július vagy augusztus, de sokkal valószínűbb, hogy csak szeptemberben lesz ebből valami. Kalifornia még mindig karanténban van és az csak szeptember 15-én jár le.”

A 3djuegos egyébként forgatási helyszínként a mi országunkat és Nagy-Britanniát is figyelembe vette forgatási helyszínként és a cikkíró megjegyezte, hogy Magyarországon jelenleg 3.150 beazonosított koronavírusos beteg van, az angoloknál pedig közel 180.000.

Jelenleg egyébként a Netflix „deadline” 2021 július, tehát akkorra kell teljesen elkészülnie a sorozatnak, a spanyol portál információi szerint ez augusztusig húzódhat, tehát elvileg a „késői” forgatás ellenére sem kell nagyon aggódni, hogy túl sokat késne a sorozat tényleges felkerülése a streaming szolgáltató kínálatába.

Forrás: 3djuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu