Star Wars Jedi Fallen Order folytatás: végre nyilatkozott az EA!

A nemrég megtartott pénzügyi-befektetői konferencián hangzott el, hogy mi a helyzet Star Wars Jedi Fallen Order folytatás tekintetében.

2019 novemberében jelent meg Star Wars Jedi Fallen Order, amely végre előrelépés volt a sokáig parlagon hagyott Star Wars sztoriközpontú játékok tekintetében. Egyébként sokan kárhoztatták is az Electronic Arts-ot azért, mert „elkótyavetyélte” a Star Wars-licencet, továbbá az egyébként később egész szép felfejlődött Battlefront 2 édeskevés, helyette olyan szingli játékra van szükség, amely a történet szempontjából is tud valamit villantani. A Respawn ekkor rukkolt elő a Jedi: Fallen Orderrel, amely egyaránt sikert aratott a kritikusoknál és a játékosoknál is. Ez egyben bizonyíték is volt az EA számára, hogy van értelme történetközpontú játékokat fejleszteni, az sok többjátékos „élő szolgáltatás” nem elég. Így tehát nem meglepő, hogy a kiadó most megerősítette: érkezik a folytatás!

Mint arról tegnap már írtunk, az Electronic Arts nemrég tartott egy pénzügyi-befektetői konferenciát, amelyen érdekes információk hangzottak el. Azokon kívül, amelyről már az említett hírben írtunk , a vezérigazgató, Andrew Wilson azt is elmondta, hogy a Fallen Order nem „marad egyedül”, hanem egy teljesen új sorozat kezdődarabja. Így tehát biztos, hogy készül majd Star Wars Jedi Fallen Order folytatás. Ezt persze nem meglepő annak tükrében, hogy a játék mekkora sikert aratott. Hogy a történet folytatódik-e a régi karakterrel és Jedi: Fallen Order 2 lesz-e az új játék címe, vagy egy új történetet ismerhetünk meg egy teljesen más főszereplővel, arról persze még nincs információ.

A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenet Star Wars Jedi: Fallen Order egyébként a három nappal ezelőtti Star Wars-nap („May the Fourth Be With You! – Május 4) alkalmából kapott egy tekintélyes frissítést is. Az EA azt is megerősítette, hogy bizonyos játékaik a következő generációban ingyenes frissítéseket kapnak, amelyeknek köszönhetően a PS5-höz és az Xbox Series X-hez méltó módon fognak futni. Nagy eséllyel ezek között lesz a Fallen Order is, amelyet még egy rövid ideig kedvezményes áron beszerezhettek például Steamen. Emellett állítólag az EA Motive készül egy másik Star Wars-játékkal is, ami Project Maverick munkacímen fut.

Forrás: IGN

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu