Half-Life 2 Remastered Steam verzió: van egy jó, meg egy rossz hírünk

A híres FPS-sorozat rajongói talán a Half-Life 3-on kívül semmit sem várnak annyira, mint a Half-Life 2 Remastered hivatalos, Steam változatát.

Annak ellenére, hogy a Half-Life (kissé gazdagabb…) szerelmesei mostanában igazi örömódákat zengedezhetnek a Half-Live: Alyx megjelenésével, továbbá amiatt is bizakodhatnak, hogy ismét fellángoltak a remények a Half-Life 3 megjelenésére vonatkozóan, ugyanakkor a régi játékokkal kapcsolatban azért elég felemásak a hírek. Bár a nemrég végre 1.0-val megjelenő Black Mesa igazi kincs volt a fanok számára, viszont a Half-Life 2-val kapcsolatban semmilyen hírt sem lehetett hallani. Mindezidáig… Két napja ugyanis felkerült egy Half-Life 2 Remastered a Steam adatbázisába (ez a jó hír), ugyanakkor ez csak mod és nem a Valve hivatalos remake-je.

A SteamDB szerint ez a projekt Filip Victor Remasted Modja, aki közösség legnépszerűbb ingyenes update-jeit készíti. A mod deep lighting-ot, tömérdek bug javítást és egyéb extrákat tartalmaz. Nyilván, ez a Steamre két napja felkerült mod sem új, a legutóbbi update-ban viszont a magas szintű árnyék-effektus és a HDR támogatása is szerepel.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu