Minden eddiginél sötétebb és hátborzongatóbb lesz a Resident Evil 8?

A Capcom következő új Resident Evil-játéka az új pletykák szerint a franchise-hoz képest is durvább stílussal jöhet jövőre.

Összefoglaljuk az eddigi pletykákat a Resident Evil 8-ról. Mindegyik főképp AestheticGamertől származik. Először Resident Evil Revelations 3-ként kezdte az életét, de a tesztelőknek tetszett, így átfaragták egy fő felvonássá (rebootolták), 2021 elején érkezhet cross-gen címként, Ethan Winters lesz a főszereplő, Chris Redfield visszaemlékezések formájában szintén szerepelhet, és a helyszín egy európai falu és kastély lehet (ezért is az állítólagos Village alcím). Mindent nem is írtunk le, de a legtöbb dolgot megemlítettük.

Ismét AestheticGamer beszélt a játékról a Twitteren – majdnem mindent megosztott a már szintén pletykált és általunk is részletesen taglalt PlayStation 5-exkluzív Silent Hill puha rebootról, amit tud, de szerinte hamarosan bejelentik. A Resident Evil 8-ról pedig azt mondja, hogy izgatott a bemutató miatt, mert az eddigi legsötétebb és leghátborzongatóbb lesz a franchise történetében. Hozzátette, hogy a sorozat eddigi legundorítóbb ellenféldizájnjaira is érdemes lesz felkészülni. Ha a Resident Evil 7: Biohazard undorító volt, akkor annál még „rosszabb” lesz a helyzet.

A ResetEra fórumon még részletesebben beszélt a nyolcas Resident Evilről. Új típusú zombik, állati emberek, illetve a nagy, bottal járó behemótok is lesznek, nem beszélve a folyton a nyomunkban járó, eltart arcú boszorkányról. A játékmenet jóval nyíltabb lesz az előző pár részhez képest, és a Capcom azon van, hogy a lőfegyverek jobban érződjenek a harcok során. Chris kinézete is megváltozhat: egyfajta keverék lesz a Resident Evil 5/6-ban látott szögletes állú és a 7-ben felbukkanó átdolgozott kiadás között. A következő bekezdés spoileres lesz, úgyhogy csak saját felelősségre.

A bennfentes szerint Chris Redfield olyasmit fog csinálni a Resident Evil 8-ban, ami borzalmas, és nem éppen normális, mert saját akaratából fogja tenni. Bele sem merünk gondolni, hogy mit is tehet a Resident Evil egyik veterán karaktere…

Mindez még meg nem erősített, de eléggé komolynak tűnik. És ha hamarosan be is jelenti a Capcom a játékot, akkor pedig talán nincs mért félnünk a pletykáktól.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu