Amber Heard Aquaman 2: vajon marad a botrányok ellenére a színésznő a filmben?

A Heroic Hollywood határozott választ adott arra a kérdésre, hogy Amber Heard Aquaman 2-őben lévő szerepét megtarthatja-e.

Bár az eltelt években rengeteg botrány övezte Amber Heard színésznőt a Johnny Depptől való botrányos válása, továbbá az akörüli – sajtókban is olvasható – vádaskodás és szájkarate miatt, Umbert Gonzalez, a Heroic Hollywood alapítója elég határozottan állítja, hogy a színésznőnek nem kell attól tartania, hogy elveszik tőle Mera szerepét.

A lap konkrétan azt írja, hogy hamisak azok a pletykák, amelyek szerint a színésznőt tényleg kivágnák a produkcióból. Ennek egyik oka az lehetne, hogy ex-férjével, Johnny Depp-pel évek óta húzódik már egy jogi perpatvar és sok Johnny Depp rajongó követelte is, hogy Amber Heard tűnjön el a következő részből, sőt, köztük volt maga Johnny Depp is.

A házaspár amúgy 2016-ban vált el és röviddel utána Amber Heard azzal vádolta meg a Johnny Deppet, hogy az egyaránt bántalmazta őt fizikailag és verbálisan is. A színész ezért rágalmazásért beperelte volt feleségét és az ő malmára hajtotta a vizet az az előkerült hangfelvétel is, amelyen mintha épphogy Amber Heard bántalmazta volna Deppet. Az egyébként is elég cifra ügyben ez különösen nagy felháborodást keltett, nem sokkal utána rajongói petíciók is elindultak, azt követelve, hogy mondjon búcsút Amber Heard Aquaman 2-es szerepének.

Egy további, még csúnyább fejlemény, hogy Johnny Depp barátja most azzal vádolja a színésznőt, hogy az állítólagos orrvérzést vörös körömlakkal imitálta, ez pedig már túl megy a „hisztin” és a „női praktikákon”, ugyanis – ha ez igaz – akkor ezzel a színésznő bizonyítékokat manipulált, ami a bíróság félrevezetésének számít, amelyért Heard akár többéves börtönbüntetésre is számíthat. Mivel egy börtönben ülő színésznővel elég nehéz forgatni, ez az Aquaman folytatását is felboríthatja.

Mindezek ellenére is úgy tűnik, hogy a stúdió mégsem kíván különösebben foglalkozni az üggyel, és ugyanez igaz az ügy másik érintettjére, Johnny Deppre is, aki szintén ismét eljátszhatja majd a Legendás állatok-filmekben Grindelwald szerepét.

A Jason Momoa főszereplésével készülő Aquaman 2-őt 2022. december 16-án tervezik bemutatni, és Momoán, Amber Heardön kívül az Aquaman féltestvérét alakító Patrick Wilson is vissza fog térni szerepében.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu