Assassin’s Creed: Valhalla: az ütős soundtrack mellett nem lesz erős a frame rate? [VIDEO]

Az erős konzol nem biztos, hogy a Assassin’s Creed: Valhalla frame rate-je tekintetében is komoly újításokat fog hozni.

Az Xbox weboldalán az Assassin’s Creed: Valhalla listázása azt mondja, hogy 30 FPS-sel fog futni a játék (4K felbontáson). Egy next-gen nyitócímről beszélünk. Ezt a portugál Eurogamer nem akarta elhinni, úgyhogy felkeresték a Ubisoftot, akik válaszoltak nekik. A PR-os válaszban a francia cég elkötelezett az új technológiák felfedezése mellett, kiaknázva az új konzlok adta képességeit, hogy a legmélyebb élményeket keltsék. Jelenleg azt garantálják nekünk, hogy az új Assassin’s Creed legalább 30 FPS-sel fog futni. Ez a megfogalmazás arra utal, hogy „jaj, nem lesz olyan jó, de legalább ilyen lesz”, ami nem igazán jó jel. Aztán a Ubisoft még a jobb grafikáról és a 4K felbontásról beszélt, továbbá hozzátették, hogy a közeljövőben további részleteket fognak mondani. (Feltehetőleg júliusban, a cég E3-helyettesítő digitális műsorán – Ubisoft Forward, július 12-e.)

A német Ubisoft Store-on pedig olvashatunk pár részletet a játék Season Pass-áról. Ez tartalmazni fog egy exkluzív sztoriküldetést, aminek a neve The Legend of Beowulf lesz. Felfedezhetjük a karakter legendáját. Mivel a szezonbértletnél még említik, hogy új felszereléseket és területet is kapunk, számíthatunk arra, hogy így a játék felfedezhető területe is bővülni fog (talán Norvégiában?).

Az Assassin’s Creed: Valhallában több zeneszerző munkásságát is hallani fogjuk. Jesper Kyd és Sarah Schachner korábban már írt zenéket a franchise-ban. De nem is ez a nagy meglepetés, hanem az, hogy Einar Selvik is csatlakozni fog hozzájuk (ezt is a német Ubisoft Store erősítette meg). Ha nem lenne ismerős a neve, akkor hozzátesszük, hogy a History Vikingek sorozatának ő a zeneszerzője. (És mivel norvég származású, még passzol is az elképzeléshez!) Vele a Ubisoft tényleg északias hangzás felé viheti a játék soundtrackjét. Hallgassunk meg tőle egy dalt.

Az Assassin’s Creed: Valhalla valamikor az év végén fog érkezni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re (Ubisoft Store, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és Google Stadiára.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech, PSLS

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu