Predator Hunting Grounds: Arnold Schwarzenegger DLC karakter lesz!

Predator Hunting Grounds Arnold Schwarzenegger nélkül, olyan, mint bableves füstölt hús nélkül – így gondolhatták a játék készítői is…

„Get to da choppa!!!” – ordítja majd nagy eséllyel el magát Predator Hunting Grounds DLC-ben Arnold Schwarzenegger, csakúgy, mint az 1987-es filmben, ahol karaktere: Dutch nézett farkasszemet a Predatorral (már amikor éppen látta…) A karakter egy DLC formájában kerül bele a játékba május 26-án. Az Arnold Schwarzenegger 33 évvel idősebb, és ez persze az általa megformált Dutch-on is meglátszik, tehát ő is „hozzáöregedett” az általa megformált sztárhoz.

Egyébként március óta lehet róla tudni, hogy a veterán akciósztár Dutchként tér majd vissza egy Predator-játékban, és esélyes volt, hogy ez lesz az. Ha már a Mortal Kombat 11-ben nem magát az „osztrák tölgyet” hallhattuk, legalább a gamerek annyit megkapnak, hogy a Predator Hunting Grounds-ben tiszteletét teszi szinkronhangként is a sztár. Az IllFonic egyébként mindössze egy napot dolgozott Arnie-val (nyilván, az sem lehetett olcsó mulatság), de a fejlesztők elmondása szerint Schwarzenegger az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztak. Dutch-ot egyébként érdekes, egyedi módon vezetik majd be a játékba: eleinte csak kazettákat találunk a dzsungelben, amelyeket lejátszva megtudhatjuk, hogy konkrétan mi a fene történt a hőssel az 1987-es film óta. Természetesen maga Arnold Schwarzenegger meséli el a sztorikat. A Predator Hunting Grounds Arnie-DLC tehát május  26-én várható. Addig is… „Astala vista, baby!” (Oops, az egy Arnie-franchise…)

Forrás: Movieweb

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu