Vajon lesz-e még Mark Hamill Luke Skywalker? A színész válaszolt!

MOZI HÍREK – Az Entertainment Weekly-nek adott interjújában adott választ Mark Hamill Luke Skywalker szerepével kapcsolatos kérdésekre.

Mark Hamill úgy gondolja, hogy a Star Wars-ban betöltött szerepe véget ért. A színész televíziós szappanoperából induló karrierjének Luke Skywalker karaktere adott óriási löketet az 1977-es első részben. Bár ő maga izgalmasnak tartja a franchise jövőjét, a saját karakterétől végleg elbúcsúzott. Amikor rákérdezett az újságíró, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy valaha is visszatér-e Luke Skywalker szerepében, a színész így válaszolt:

„Nem, ezt már nem tartom elképzelhetőnek. Volt egy kezdés, egy középidőszak és egy vég. Ezek a filmek egyébként többet adtak nekem, mint amire számítottam…”

Mark Hamill azt is hozzátette, hogy számára a búcsúzás a kilencedik részben „keserédes” volt. Szeret mindenkit a stábból, különösen „George-ot” és azt a karaktert, akit megalkotott. Rendkívül hálás azért, amit neki adott és amit a karrierje számára nyújtott, de nem akar „kapzsi” lenni.

„Nagyon sok sztori van még és annyi jó színész, akikkel ezeket elmesélhetik, rám már nincs szükségük.”

Nemrég egyébként ugyanezt a kérdést pedzegette egy Instagramra kirakott kép kommentárjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

May The 9th Be A Bittersweet Episode- Knowing It Was The Last Time I Would Ever Play Luke #ByeByeSkywalker

Mark Hamill (@hamillhimself) által megosztott bejegyzés,

Persze, attól, hogy ő Luke-tól elbúcsúzott, attól még nézi a Star Wars franchise alkotásait és véleménye is van. Például, a Disney Plus által vetített Mandalorianról rendkívül pozitív – viszont érdekes szemszögből.

„Óriási előnyük a The Mandaloriannál, hogy ez egy üzletileg „gazdaságos történetmesélés”.

Nem kell kötelező jelleggel digitális effektusok tömkelegét használni.

Hamill szerint ez kicsit hasonlít George Lucas eredeti elképzelésére és Sergio Leone munkáira emlékeztető a „western a világűrben” a színész szerint remek ötlet volt. Mivel a szuperhősfilmek már letarolták a vizuálisan epikus alkotások piacát, ezért kiválónak tartja, hogy a The Mandalorian a történetmesélésre tud koncentrálni.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu