Robert Pattinson „csak azért sem” gyúrja ki magát a The Batmanre

MOZI HÍREK – „Érdekes” válasszal indokolta meg Robert Pattinson, hogy miért nem gyúr a The Batman film miatt.

Miközben például Christian Bale, vagy Ben Affleck is alaposan kipattintották magukat Batman szerepére, addig Robert Pattinson, a következő Batman szereprlője kerek-perec kijelentette, hogy márpedig ő nem hajlandó követni a személyi edzője által összerakott edzéstervet, mert szerinte annak „rossz üzenete lenne” – erről nyilatkozott a GQ-nak adott interjújában.

A rendkívül szórakoztató interjúból többek közt az is kiderült, hogy az Alkonyat-mozik egykori vámpírsztárja és tinilányok álma igencsak „különleges” étrendet követ a karanténban, többek közt tabascóval megspékelt tonhalkonzervet, illetve vaníliás fehérjeporral meghintett zabkását eszeget. Hogy miért nem akar testmozgással megfelelő kondiban tartani magát az otthoni karanténban, arról a következőt állította:

„Én szerintem, ha egyfolytában gyúrsz, azzal tulajdonképpen a probléma részévé válsz. Precedenst teremtesz vele. Senki sem csinálta ezt a hetvenes években. Még James Dean sem volt kigyúrva.”

Pattinson nagy eséllyel a többi sztárkollégájára utalt, amikor a „probléma részévé válásról” beszélt. Elmondta azt is, hogy szinte semmit sem kondizik, pedig a trénere egy egykezes súlyzót és egy Bosu egyensúlyozó labdát is otthagyott neki a karanténban. A sztár viccesen azt is megemlítette, hogy az Alkonyat forgatása után először arra kérték, vegye le a pólóját, aztán rögtön szóltak neki, hogy inkábba vegye vissza.

Az elég valószínűen „polgárpukkasztásnak”, a rajongók „triggerelésének” szánt interjúban a sztár komolyabb témáról is beszélt, például arról, hogy teljesen elszáll majd az agyunk a The Batman melletti másik nagy blockbuster, a Christopher Nolan-féle Tenet filmtől, amelyben Pattinson szintén szerepel.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu