A Grand Theft Auto V az Epic Games Store legközelebbi ingyenes játéka!

Egy hétig csaphatunk majd ingyenesen le a Rockstar legendás játékára, a Grand Theft Auto V-re az Epic Games Store kínálatában.

Bár már egy jó ideje már pletykálják, hogy az Epic Games ingyenes játékai között egy ekkora nagyágyú címre számíthatunk, mi most óvatosak voltunk és megvártuk a kvázi hivatalos bejelentést. A Store Twitter-fiókján ugyanis az egyik, talán túlzottan is lelkes marketinges (aki talán összezavarodott a sokféle időzónák körüli számításokban) a vártnál sokkal korábban élesítette a Grand Theft Auto V ingyenességét hirdető kis videójukat. Persze, amikor rájött a bakira, gyorsan törölte is a bejegyzést, de hát mi persze tudjuk, hogy az internet nem felejt. A tweet futótűzként terjedt el és rögtön többezren kedvelték és osztották tovább. Egy szemfüles felhasználó, miután rádöbbent, hogy nagy eséllyel hibáról van szó – rögzítette is az egészet, így ti is megnézhetitek az esti felbukkanás előtt. A játék a mai naptól kezdve (valamikor este) egészen május 21-ig lesz elérhető az Epic Game Store-ban, szóval nagyon törni nem kell magunkat, hogy aktiváljuk.

Azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni a Rockstar bűnözőszimulátorát, amely még 2013-ban (az előző generáció végén) jelent meg PS3 és Xbox 360 konzolokra, majd rá egy évvel PS4-re, Xbox One-ra és végül PC-re. A játék egész egyszerűn letarolta a gamer világot: bár a sorozat eddigi részei is elképesztően sikeresek voltak, viszont az ötödik részből több mint 100 millió példány kelt el, amely a mai napig is hetente frissülő multiplayer módnak, a GTA Online-nak is köszönhető. Emellett a háromszereplős, köztük ide-oda kapcsolgatható, sokszor rendkívül cinikus és kacagtató sztorimód a szokásos vérprofi párbeszédeknek köszönhetően a GTA V igazi klasszikussá vált. Az először törölt, majd a Wario64 nevű felhasználó által újra felrakott Tweetet itt nézhetitek meg:

Az Epic egyébként nem „kispályázott”: játéknak a Premium verziója lesz ingyenes az áruházban.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu