Kiszivárgott az Epic Game Store ingyenes játékainak terve?

A Grand Theft Auto V a tervek szerint nem egyszeri kitérő Tim Sweeney cégétől (akik a minap az Unreal Engine 5-öt is bemutatták, mi pedig kifejezetten részletesen beszámoltunk róla).

Már írtunk arról, hogy a Grand Theft Auto V ingyenes az Epic Games Store-on, és most már el lehet érni a szolgáltatást, ugyanis tegnap este órákon keresztül lerobbant a rendszer – annyira sokan ugrottak rá az EGS-re, hogy a szerverek beadták a kulcsot. Tegnap még arról is írtunk, hogy a The Witcher 3 is az ingyenes játékok között lehet – ugyanabban az időpontban adták hozzá az adatbázishoz, mint a Rockstar most ingyenes alkotását.

Miért ez a hirtelen nagy ugrás az ingyenes játékok minőségében/méretében? Elindult az Epic Mega Sale, ami egy nagy akció az oldalon. (És mivel a CD Projekt RED játéka is most akciós, kétséges, hogy az is ingyenes lesz.) De talán már most megtudtuk, hogy mik lesznek a következő ingyenes játékok az Epic Games Store-on, ha hihetünk a Redditen felbukkant képnek, ami lenn látható.

Ezen láthatjuk a menetrendet kb. a következő egy hónapra az ingyenes játékokkal. Úgy tűnik, hogy Sweeney mélyen a zsebébe nyúlt, mert a következő állítólagos ingyenes címek sem elhanyagolhatóak: május 21-étől egy hétig elvileg a Sid Meier’s Civilization VI vár ránk az Epic Games Store-on, majd 28-án a Borderlands: The Handsome Collection (az első két rész, illetve a Pre-Sequel) jöhet, aztán június 4-én az ARK: Survival Evolved folytathatja a nagyobb ingyenes címek listáját.

Mivel tavaly év végén az Epic Games Store napi szinten váltogatta az azért itt-ott komolyabb ingyenes játékokat, lehet ráció a lenti képben, pláne azok után, hogy tényleg a Grand Theft Auto V lett az ingyenes heti cím, hiszen azért a 2013-ban (PC-re pedig 2015-ben) megjelent Rockstar-játékot eddig talán soha nem láttuk ilyen módon osztogatni PC-n.

Mindez – leszámítva a GTA V-öt – meg nem erősített információ!

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu