Nintendo Switch túlmelegedés miatt aggódsz? Már van hivatalos hűtés rá!

A Game Tech által gyártott hűtőeszköz a cég szerint 13 fokkal csökkenti a Nintendo Switch hőfokát.

Első ránézésre egy nem túlzottan elegáns, ámde annál hasznosabb eszközt gyártott a Game Tech: csakúgy, mint a laptopkhoz, Switch-hez is kapható már egy hűtőeszköz, amely a túlmelegedéstől védi a belső alkatrészeket.

A kis ventilátort a szokásos gumi tapadókorongokkal lehet a Switch hátoldalához csatlakoztatni. A ventilátor elemmel, vagy hálózati csatlakozóval működik és persze rendkívül egyszerűen kapcsolhatjuk le és fel, mint bármilyen laptophoz használt hasonló eszközt. Rácsatlakozáskor a hatás állítólag szinte azonnali és a Game Tech megesküszik rá, hogy 13 Celsius fokkal csökkenti a gép hőmérsékletét.

Emellett a ketyere aránylag csendes, szóval minket sem zavar játék közben és a mellettünk lévő másik ember sem kap tőle idegbajt. A hűtőeszköz egyelőre csak az Amazon Japánról megrendelhető (bár most éppen ott is kifogyott) és 3600 jenbe (kb.: 11.000 Ft-ba) kerül. Állítólag okostelefonhoz, vagy tabhoz is ragyogóan használható, de persze azokhoz sokkal kevésbé szükséges, mint a Nintendo Switch-hez, amely tényleg hajlamos felmelegedni.

Ami a Nintendo Switch konzolt illeti, az jelenleg világszerte hiánycikk, bár a nyár végére ez a probléma ipari szakértők szerint megoldódik. Az új, exkluzív játékok terén is elég csendes mostanában a Nintendo (persze, különféle portok folyamatosan jönnek dögivel), de azért a nyár során ezen a téren is „virít” valamit „a nagy N” a Paper Mario: The Origami King megjelenésével.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu