Nem dolgozik a talán törölt Titanfall 3-on a Respawn Entertainment

Ezzel akkor meg is erősítették csendben, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásán dolgoznak…

Vince Zampellát, a Respawn társalapítóját (aki eközben egy új stúdiót, a DICE Los Angelest is felügyeli) az IGN arról kérdezte, hogy mi a helyzet a Titanfall franchise-zal. Erre ő azt válaszolta, hogy jelenleg semmi ehhez köthető nem áll fejlesztés alatt, de a lehetőség mindig ott van rá. Itt a Gematsu jó felvetéssel visszaemlékezett arra, amit az Electronic Arts mondott tavaly februárban: azt mondta akkor az EA, hogy az év folyamán egy új, fizetős Titanfall játék is meg fog jelenni, és ez a franchise-ban egy nagy csavar lesz. Ez a játék végül nem jelent meg, úgyhogy valószínűleg csendben eltették láb alól…

Zampella kitért a DICE Los Angeles első játékára is. Ezt a stúdiót hamarosan valószínűleg át fogják nevezni, és mivel Zampella szerint egy lövöldözős játékokkal foglalkozó csapat dolgozik ott, nagy esély van arra, hogy ilyen műfajú lesz az első játékuk. Meg is dicsérte az ott dolgozókat – szerinte sok tehetséges fejlesztő van ott, de nem akarja azt mondani, hogy biztosan, pontosan ilyesmi dolgoznak, mert először végignéznek mindent, majd kiválasztják azt (a prototípust feltehetőleg…), ami szerintük jónak tűnik. Ezt a megközelítést használta a Respawn is: valami újat, izgalmasat akarnak csinálni, ami valamelyest áttöri a műfaj korlátait.

Elárulta még azt is, hogy a DICE LA első projektje nem akar versengeni az Electronic Arts játékaival (itt valószínűleg a Battlefield 6-ra gondolt, igaz, a DICE még nem nevezte nevén a 2021 végére már megerősített, új Battlefieldet), hanem a kiadó portfólióját akarják valamelyest kitölteni. Vannak ötleteik, de még sok idő lesz, mire bejelentenek bármit is. Aztán még elmondta, hogy a Respawntól valószínűleg csak a Medal of Honor: Above and Beyond-ot (VR!) fogjuk látni a június 11-én érkező EA Play Live 2020-on.

De vajon mi történt azzal a Titanfallal?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu