Donald Trump rámontírozta a saját fejét Bill Pullman testére a Függetlenség napjában! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Függetlenség napja cím sci-fi akciófilm egyik ikonikus jelenetét úgy változtatta meg Donald Trump, hogy amikor Bill Pullman, az USA elnökeként beszédet mondott, ráretusálta a saját fejét, mintha ő adná elő a beszédet.

Nehéz most már eldönteni, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke szándékosan csinál magából most már komplett hülyét – mert ez most már az „imidzséhez” is tartozik – vagy tényleg ennyire nincs képben, hogy mennyire nevetségessé teszi magát bizonyos „akcióival”. Mindenesetre most talán minden eddigi tettét sikerült ezzel überelnie. Többek között a Movieweb szúrta ki,  hogy az amerikai elnök egy olyan videót töltött fel Twitterre, amelyben Bill Pullman helyett az ő fejét lehet látni, miközben továbbra is Pullman beszél (a filmbéli alienek támadása előtt tartott beszéde során) a rendkívül bénán ráillesztett Trump-fejnek (mert még csak Deep Fake-re sem tellett) pedig a szája mozog. Ráadásul nem csak a saját fizimiskáját „ragasztotta rá” más színészek testére, hanem Ted Cruz, Donald Trump, Jr., Tucker Carlson Sean Hannity búráit is. A videót több mint 230.000-en lájkolták és 100.000-re tweetelték újra.

Talán mondanunk sem kell, hogy maga Bill Pullman, aki a filmben Thomas J. Whitmore elnököt alakította, nem valami boldog ettől a sajátos politikai propagandától, amelyhez az ő testét és hangját használták fel a megkérdezése nélkül. Ettől függetlenül azért igyekezett ő is poénra venni ezt az elképesztő blődséget és így nyilatkozott:

„A hangom az enyém és csakis az enyém és nem indulok elnöknek – ebben az évben.”

Hogy ennek a videónak mi értelme volt (már ha Trump esetében lassan az „értelem” szónak értelmet adhatunk…), az még az elnök rajongói számára is rejtély, mert iszonyúan nevetségesen néz ki rajta ő is és azok a szerencsétlenek is, akiket szintén rámontíroztatott más karakterek testére. Az sem világos, hogy legalább miért nem Deep Fake-et használt, ha már egyáltalán ilyesmi az eszébe jut.

Trump egyébként korábban már próbálkozott azzal, hogy Thanos-ként mutatja meg magát a Bosszúállók Végjáték című film alapján, ahol egyetlen csettintéssel intézi el az ellenfeleit. Valószínűleg ott sem szólt neki senki, hogy nem túl jó ötlet a film főgonoszát megszemélyesíteni, aki ráadásul SPOILER!!!… (bár már talán nem túl nagy) még meg is hal a film végén…

Magyarországon is próbálkoztak egyébként hasonlóval: még 2018-ban, a választások idején Orbán Viktor és Soros „szerepeltek” a Gyűrűk Ura: A király visszatér egyik csatajelenetében, amelyben a Orbán Viktor Theoden királyként vezeti a hadseregét az orkok ellen Minas Tirithért, és utasítja vezéreit, Lázár Jánost, Rogán Antalt és Kövér Lászlót. A miniszterelnök arcát a királyéra maszkolták. Így tűnik fel Lázár János is a kiváló remake-ben, amelyben az orkok hadserege Soros Györgyből, az ellenzéki pártok képviselőiből, illetve a 444-ből és az Indexből áll. Orbán Viktoréban a Fidesz, a Fidelitas és a 888 egységei harcolnak. A videót azóta leszedték Youtube-ról, de többek között a 168 óra is megemlékezett róla.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu