Limitált The Last of Us Part II PS4 Pro konzolt kínál a rajongóknak a Sony [VIDEO]

A limitált The Last of Us Part II PS4 Pro ára ugyan nem lesz csekély, de cserében igencsak igényesen kidolgozták, ezzel ünnepelve a játék premierjét.

Nem kispályázik a Sony a The Last of Us Part 2 már nem is olyan messze lévő premierjével, konkrétan egy limitált The Last of Us Part II PS4 Pro gépet jelentet majd meg a játékboltokba kerülésekor. A masinát igencsak különleges gravírozással látták el, amelyek Ellie tetoválásaira hasonlítanak majd és ez a minta az szintén limitált DualShock 4 felületén is szerepel majd. Ez utóbbinál különleges extra a touchpadon megtalálható logó is. A teljes gépcsomag egyébként két terrás merevlemezt, illetve természetesen a játék Blu-ray lemezét és az előrendelői extrákat is tartalmazza. Az ár egyébként igencsak borsos: ez a limitált PS4 Pro 399.99 dollárba kerül az USA-ban és 499.99 dollárban Kanadában.

Akinek netán csak a kontroller tetszene, vagy nem akar azért egy újabb, külön PS4 Prót venni, hogy The Last of Us Part II minta legyen rajta (pláne, amikor év végén már a PS5 várható) az külön is megvásárolhatja majd az USA-ban 64.99 dollárért és 74.99-ben Kanadában. Idáig jöttek a jó hírek, most pedig a „feketeleves”: a konzolt egyelőre csak az említett két országban, tehát, az Egyesült Államokban és Kanadában tervezik forgalomba hozni. (Tehát meg Európában sem, kis hazánkról már nem is beszélve.)

A limitált The Last of Us Part II PS4 Pro– akár csak maga a játék – 2020. június 19-én kerül majd boltokba az óceán túloldalán.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu