Menu

Marvel’s Iron Man VR: itt a demó, és bundle-ben is kapható lesz [VIDEO]

A PlayStation VR-exkluzív Vasember-játék nemsokára megjelenik, de előtte kipróbálhatjuk.

A Sony Interactive Entertainment és a Camouflaj bejelentette, hogy a Marvel’s Iron Man VR demója már elérhető a PlayStation Store-ról. Az ott olvasható jellemzés szerint repüljünk az égbe Vasember páncélzatában ebben a lenyűgöző VR-élményben, amiből egy kis ízelítőt kaphatunk a demóban. Megtanulhatjuk a repülés fortélyait Malibu környékén, és eközben a képességeket is elsajátíthatjuk. Ha megvannak az alapok, akkor a repülés közben kiiktathatjuk a meghackelt Star drónokat, amik köztünk és Pepper között lesznek. Ha végigjátsszuk a demót, akkor a teljes játékban annak megvétele után megkapjuk a Molten Lava Armor Deco-t, így kicsit másképp is festhet a páncélzatunk majd.

A Sony Interactive Entertainment bundle formájában is értékesíteni fogja a Marvel’s Iron Man VR-t, így ha eddig nem volt PlayStation VR-unk, akkor most bepótolhatjuk azt a lemaradást is. A probléma az, hogy a PSVR + két PlayStation Move kontroller + PlayStation Camera + PlayStation VR demólemez + Marvel’s Iron Man VR lemezes kiadás bundle Európában nem lesz kapható, csak az Egyesült Államokban (350 USD, kb. 110 ezer forint), Kanadában (450 CAD), Kolumbiában, Costa Ricában, Equadorban, El Salvadorban, Guatemalában, Mexikóban, Panamában, Peruban, és a Dominikai Köztársaságban. Érdekes: miért nem terveznek európai verziót? Túl veszteséges lenne nekik? De akkor miért kapják meg a latin-amerikai országok közül néhányan?

Európában egy eléggé butíott bundle lesz kapható. Két PlayStation Move konrollert, illetve a Marvel’s Iron Man VR lemezes kiadását vehetjük majd meg 100 euróért, úgyhogy kb. 35 ezer forint lesz annak az ára… de itt is azt írják, hogy egyes országokban. Lehet, hogy itt nem is lesz kapható.

A Marvel’s Iron Man VR július 3-án érkezik, kizárólag PlayStation VR-ra. Eredetileg május 15-én jött volna, de a koronavírus-világjárvány miatt elhalasztották, ahogy a The Last of Us Part II-t is.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu