Serious Sam 4 trailer-botrány: a rajongók hiányolják a meztelen melleket! [VIDEO]

Serious Sam 4 trailer-botrány: a rajongók hiányolják a meztelen melleket!

No persze, a Serious Sam 4 trailer kapcsán nem Sam melleiről, hanem a hárpiákéról van szó, akiknek nem fedetlenek a kebleik.

Kedves olvasóink talán azt gondolhatják, hogy a Pornhubról szabadult, szexőrült gamerekről van szó, azonban koránt sem ennyire egyszerű a helyzet… A Croteam FPS-e (amely alapvetően egy faék egyszerűségű narratívát állít fel: te vagy Sam, az egyszerű gyerek és mindenki mást ki kell irtani) ugyanis a trailerben látható hárpiák – akiknek a klasszikus, görög mitológiák szerint is fedetlen melleik vannak – itt egyfajta „melltartót” viselnek, szemérmesen eltakarva „bájaikat”. Megmondom őszintén, ezt én alig tudtam kivenni, de a sasszemű, felháborodott gamerek persze kiszúrták és rögtön meg is találták hozzá a megfelelő okot: nyilván amiatt van, mert a lengyel csapat is „meghunyászkodott az SJW lobbinak” és „óvatos duhaj módjára”, inkább nem mutatnak női melleket, biztos, ami biztos.

A dühös vádakra az egyik alkotó is reagált, amikor már a beszélgetés meglehetősen elfajult. Kifejtette, hogy úgy gondolja: tömérdek hely van arra a világon, ahol női melleket lehet nézegetni, de egy videojáték nem feltétlenül egy olyan hely, továbbá részletesebben is előadta meglátásait az üggyel kapcsolatban. Azt is megosztotta, hogy a csapat részéről egy designeri döntés volt a hárpiák kidolgozása, ennek pedig semmi köze ahhoz, hogy megmutassák-e, vagy ne a női melleket – szerinte egyszerűen csak a művészük úgy érezte, hogy a karakter így jobban néz ki. Továbbá az egészet kiegészítette azzal, hogy már a kezdetektől fogva, a koncepcióképeken sem pucér hárpiák voltak. Az egész „priceless” párbeszédet a VG247 szúrta ki.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu