The Last of Us Part II: annyira hatalmas lesz, hogy elsőre sok minden kimaradhat [VIDEO]

A The Last of Us Part II fejlesztőcsapata saját bevallása szerint is már-már „túl messzire ment” a pályák méretének kidolgozásakor.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a játék megjelenéséig, amely minden idők egyik legnépszerűbb PlayStation 3 és PlayStation 4-es játékának folytatása és egyben a Naughty Dog legambiciózusabb alkotása. Nemrég, az Inside The Last of Us Part II című videóban a csapat arról beszélt, hogyan alakult a játék kreatív fejlesztése és pár érdekességet fedtek fel.

Az egyértelmű, hogy a The Last of Us régi receptjén nem változtattak, tehát egy lineáris élményben lesz részünk megint, ami a Naughty Dog címeire mindig is jellemző volt. Ugyanakkor, a hatalmas méret révén óriási területeket találhatunk, amelyeken olyan „másodlagos tartalommal” találkozunk majd, amelyet első végigjátszásra elég esélyes, hogy nem mind fogunk felfedezni.

Erről Anthony Newman, a játék társdirektora beszélt, hozzátéve azt is, hogy az open level designnak köszönhetően ez egyaránt vonatkozik majd a teljes történetre, szkriptelt jelenetekre és adott, specifikus összecsapásokra is.

„A játékosaink nagy része ezeket nem is fogja felfedezni, akik viszont igen, azok számára olyan, igazi mágikus élmény lesz, amilyet csak a videojátékok világában tapasztalhatunk.”

A Naughty Dog akció-kalandjátékának megjelenésére tehát még június 19-ig várni kell.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu