Assassin’s Creed Valhalla: alázd le a viking ivócimborádat rímekkel!

Viking „rapcsatákban” vehetünk részt az Assassin’s Creed Valhalla harctéri győzelmei után az össznépi ivászatnál.

Nem sokkal azután, hogy bejelentették az Assassin’s Creed Valhallát, igen sokan kiakadtak azon a játékelemen, hogy a szokásos Assassin’s Creed játékstílus mellett „rapcsatákkal” is elüthetjük az időt a játék során – egyelőre ugyanis így hívja a stúdió is ezeket a szóbeli párbajokat. Persze, mostanában, elég gyakori a még meg nem jelent játékok körüli nyafogás (elég csak a The Last of Us Part II spoilerek kapcsán kirobbant „miért férfiasak a női főszereplők?!” hisztire, vagy a tegnap kipattant Serious Sam 4 trailerében „miért nem látszik a hárpiák cicije?!” miatti áldatlan állapotokra gondolni.

Talán további felduzzadt „rajongói” őrjöngést is megelőzendő dönthetett úgy a játék rendezője: Ashraf Ismail, hogy egy részletesebben is mesél egy kicsit a dologról, amely egyébként nem az ő agyszüleményük, hanem történelmileg bizonyított tény, hogy ilyesmi létezett a vikingeknél. Ismail Twitteren írt arról, hogy a flytingnak hívott, rímekbe szedett „szópárbaj”, amelyet ivászatok során alkalmazzák, konkrétan létezett a középkorban, méghozzá nem csak a vikingeknél – ahogy itt is olvashatunk erről. Ezzel kapcsolatban még saga is fennmaradt, amely során Odin porrá alázta Thort egy hasonló esemény során.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu