Hilary Duff Twitteren pedofília és gyermekkereskedelmi vádakat kapott!

MOZI HÍREK – Hilary Duff Twitteren kapta meg a színésznő saját gyermekeire vonatkozó durva vádakat, melyekre természetesen reagált is – írja a Hollywood Reporter.

Hilary Duff gyermekszínésznőként vált ismertté, később, a rendkívül vonzó, szőke hölgy, énekesnőként is karriert futott be, illetve tovább folytatta filmes karrierjét, tévésorozatokkal, kisebb filmekkel. Nemrég alakította az egyébként borzalmasan gyenge, Metacritic-en kemény 8 százalékot elért „The Haunting of Sharon Tate” című filmben, Margot Robbie után nem sokkal a tragikus sorsú címszereplőt. Duff magánéletét mindig is tabuként kezelte, persze, azért az köztudomásra jutott, hogy egyszer már elvált.

A 32 éves színész-énekesnőt talán éppen emiatt is támadták a frusztrált és információkra éhes „fanok”, azonban ennyire durva vádakkal még sohasem vádoltak talán semmilyen sztárt. Az ügy úgy kezdődött, hogy Hillary Duff a saját gyermekéről, Lucáról tett közzé egy – talán nem túl szerencsés – félmeztelen képet, amelyet azóta már letörölt. E poszt kapcsán állították azt róla, hogy a színésznő pedofil, ez pedig szinte lavinaként indította el a vádaskodást: egyesek meggyőződéssel kijelentették, volt férje, Mike Comrie nem véletlenül akarta éveken át megszerezni a gyermek feletti felügyeleti jogot tőle, mert Hilary el akarta adni a kicsit. A pedofília és gyermekkereskedelem durva vádja futótűzként terjedtek a Twitteren, és persze magához az érintetthez is eljutottak. Hilary Duff nem is habozott – azonnal reagált a hírekre.

„Mindenki baromira unatkozik most, tudom én… de ez egész egyszerűen undorító… bárki is álmodta ezt meg, és tette fel, jobban tenné, ha inkább tartana egy kis pihenőt. Talán egy új hobbi sem ártana.”

Az ügyhöz még hozzátartozik, hogy Duff még idén februárban amiatt veszett össze egy férfival, mert az nyilvánosan fotózta a gyerekét – írta a Los Angeles Times akkoriban. A színésznő szerint nincs joga idegeneknek a gyermekeit az engedélye nélkül fotózni. Az ügyhöz hozzátartozik, hogy tényleg létezik egy olyan kaliforniai törvény, amely tiltja azt a paparazziknak, hogy hírességek gyermekeit fotózzák, amennyiben az „súlyosan zavarja, piszkálja, vagy megfélemlíti őket.”

A férfi viszont azt állította, hogy csak gyakorolta a fényképészetet, nem akart ő semmi rosszat, nem kellene Duffnak paranoiásnak lennie. Az ügy most azért érdekes, mert a Twitter-poszt ezt az ügyet is párhuzamba hozták a vádakkal, azt állítva, hogy a nő „nem akarja, hogy mások is észre vegyék, mint művelt a gyerekkel.”

Az ügy nagy eséllyel ennyivel még nincs lezárva, de hogy miképpen folytatódik, az még kétséges. Duffnak egyébként is minden oka megvan a „paranoiára”, lévén még 2006-ban egy orosz férfi próbálta zaklatni, és követni („stalking”), illetve 2017-ben betörtek a lakásába.

Forrás: Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu