Mortal Kombat 11: a négykarú Sheeva az Aftermath DLC-ben! [VIDEO]

A sokak által imádott női szörnyeteg kemény pofonokkal és kivégzésekkel borzolja az idegeket.

Érdekes üzleti koncepciója van a NetherRealm fejlesztőcsapatnak, illetve a Warnernek egyaránt, az viszont biztos, hogy igyekeznek a rajongók kegyeit keresni. A rövidesen megérkező, történetközpontú, letölthető DLC-ben: az Aftermathban például az „újoncként” szereplő három karakterből kettőt egész biztosan régóta szerettek volna újra irányítani a rajongók, a Robotzsaru pedig akkora akció-sci-fi ikon a nyolcvanas évekből, hogy nem is volt kérdés, neki is szerepelnie kell.

Most azonban Sheeváról kell értekeznünk, a nőről, akinek ugyan négy karja van, de egyikkel sem szeretnéd, ha megölelne… A rendkívül impozáns, a hír alatt megnézhető videóban ugyanis alapos odaver mindenkinek, fröcsög a vér, törnek a csontok, különösen a gerincoszlop – ahogy az egy Mortal Kombatban elvárható.

Sheeva, amikor a a Mortal Kombat 3-ban először megjelent, elég nyilvánvaló Goro női megfelelője volt – a játéktermekben sokan itthon is „női Goro”-nak is hívták. Azóta a sorozat egyik legismertebb és legnépszerűbb karakterévé nőtte ki magát. Volt olyan játék, ahol főellenségként is szerepelt (Armageddon) és ahol esetleg nem volt játszható karakter, (Deception, Unchained), még ott is szerepelt egy-egy kameó szintjén.

Érdekes volt az őt megszóltaltató színésznők kiválasztása is az elmúlt évtizedek során: a Mortal Kombat 2011-ben például még Lani Minella kapta meg a szerepet, az Mortal Kombat 11-ben pedig Vanessa Marshall hangján „dörren meg” a karakter. Nem egy cicababa, az egyszer biztos… A Mortal Kombat film folytatásában egyébként szintén felbukkant, ott a vonzó színésznő és kaszkadőrnőt alakították át totálisan a szerepre.

Ami pedig a Mortal Kombat 11 Aftermath DLC-t illeti, az szokásos platformokra: PlayStation 4-re, PC-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, illetve Google Stadiára is megjelenik egészen konrétan 2020. május 26-án, tehát jelen sorok írásakor már csak kettőt kell aludnunk és Robotzsaruval és Sheevával is oszthatjuk az áldást.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu