A Call of Duty WWII lesz az első PS Plus játék júniusban és van még egy jó hírünk!

A Sony PlayStation kicsit előbb árulta el ebben a hónapban, hogy az egyik júniusi ingyenes PS Plus játék az Activision háborús shootere lesz.

Bár a májusból még maradt pár nap, azonban látszik, hogy a PlayStationnél már nagyon szeretnék, ha új hónap lenne, lévén már most odaadják az egyik júniusi teljes játékot, amely nem más, mint a Call of Duty: WWII. A „már most”-on az kell érteni, hogy már holnaptól – egészen konkrétan május 26-tól – letölthető a játék (ez a jó hírünk), nem kell még egy hetet várni, amíg végre ingyenesen aktiválható.

Egy kicsit emlékeztet egyébként a helyzet arra, amikor a Sony a PS Plus-on keresztül a másik Activision sikerjátékot, a Destiny 2-őt adta ingyen, hiszen akkor is már a bejelentés után egy nappal lehetett tolni a játékot, nem kellett várni a jövő hónap elejéig.

Hasonlóan ahhoz az alkalomhoz, most sem árulta el a Sony a maradék kínálatot, tehát azt még nem tudni, milyen más ingyenes PS Plus játékok vannak még a tarsolyukban. A bejelentést egyébként Facebookon és Twitteren egyaránt megtették, mindenkit meglepve vele (minket is) hiszen szerdára számítottunk, lévén mindig a hónap utolsó szerdáján tesznek ezzel kapcsolatban bejelentést.

Érdekesség még, hogy arról is terjedtek kósza pletykák, hogy esetleg a Spider-Man PS4 lenne a következő „ajándék”, ugyanis az angol PlayStation Store véletlenül ingyenesként jelölte (jól megzavarva egy másik magyar online gamer portált…). Azóta azonban korrigálták ezt a hibát és elég esélytelen, hogy két ekkora AAA címet adjon egyszerre, egy hónapban a cég.

Mindenesetre holnaptól ismét visszatérhetünk a második világháború harcmezejére – már aki persze igénybe veszi a PS Plus szolgáltatást.

A Call of Duty: WWII tesztjét itt olvashatjátok.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu