Röhejesen bénán cenzúrázta ki a Disney + Maria Canals-Barrera dekoltázsát

MOZI HÍREK – Hatalmas felhördülést okozott a Disney Plus, miután elég ostoba megoldással cenzúrázta ki Maria Canals-Barrera tekintélyes kebleit csak részben takaró dekoltázsát a Varázslók a Waverly helyből című sitcomban – írja a Movieweb.

Az új streaming szolgáltató valószínűleg a fiataloknak szánt tartalom „tiszteletben tartása” érdekében editálta meglehetősen szerencsétlen módon, a kubai (katalán) származású színésznő formás melleit. Maria Canals-Barrera dekoltázsa egyébként nem volt annyira vészesen provokatív az eredetileg 2007 és 2013 között készült tévésorozatban, de Disney + erkölcscsőszei valószínűleg ezt is megbotránkoztatónak érezhették, ezért jobb híján egy elhomályosító effektussal takarták ki a hölgy melleinek kezdetét. Az előfizetők enyhén szólva nem fogadták túl boldogan ezt a megoldást. Az egyikük ezzel kommentálta az esetet a közösségi médiában:

„Le kellett törölnöm a képernyőt, mert először azt hittem, koszos, vagy foltos lett, de mivel nem jött le, először azt hittem, készülékemmel van baj. Utána jöttem rá, hogy ennyire béna munkát végeztek a cenzorok.”

Egy másik előfizető szerint

„most már tényleg jó lenne, ha a Disney végre visszavenne a politikai korrektség piruláiból”,

mert rendesen túladagolták maguknak. Azon pedig végképp kiakadt egy harmadik néző, hogy ha már egyszer ez a Disney Channelnek jó volt (ahol eredetileg vetítették a sitcomot), akkor a Disney Plus-nál mégis mi a fenének akadékoskodnak?

A Disney Plus egyébként nem először próbálkozik ennyire kegyetlenül béna módon cenzúrázni. Az 1980-as, klasszikus családi vígjátéknál szerencsétlen Daryl Hannah – csak részben és eredetileg is alig láthatóan – „meztelen” fenekét takarták ki egy irreálisan hosszú szőke hajjal, miután Tom Hanks-t megcsókolva berohant a habok közé. Nagy eséllyel senki sem figyelt fel volna az eredtileg alig kivehető és csak pár pillanatig látható (egyébként valóban formás) fenékre, viszont ezzel az elképesztően béna ráretusált digitális „hajzuhatag” csak még inkább feltűnő volt és közröhej tárgyává tette az érzelmesnek szánt jelenetet és a Disney vezetőségét is. (Lásd a lenti jelenetet.)

Kíváncsian várjuk, milyen remek, egyéb kreatív ötletekkel és azok csodálatos technikai megvalósításával rukkolnak elő a Disney „politikailag korrekt”, ügybuzgó cenzorai.

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu