Dead by Daylight: Silent Hill: váratlan együttműködés a Konami és a Behaviour között [VIDEO]

Ki gondolta volna, hogy pont a Dead by Daylightban fog a Silent Hill új életjelet adni magáról?

A Behaviour Interactive (akiknek a legújabb játékuk, a Deathgarden azért nem jutott messzire) bejelentette, hogy a Konamitól kölcsön vettek pár dolgot, és ennek eredménye lesz a Dead by Daylight: Silent Hill, az aszimmetrikus 4v1 játék 16. fejezete. Ez már a nyilvános tesztelésre szánt formájában már elérhető a Steamen, és nem véletlenül: a teljes megjelenésre már egy hónapot sem kell várnunk.

Mathieu Cote, a Dead by Daylight rendezője örömmel üdvözli a Silent Hillt a Dead by Daylight 16. frissítésében, mivel ez egy ikonikus IP, és a Behaviour számára megtiszteltetés, hogy velük bővítheti a horrorkínálatukat. Cote abban reménykedik, hogy a játékossok legalább annyira szórakoznak a felfedezés során, mint amennyire a fejlesztők élvezték a fejezet elkészítését.

A Dead by Daylight: Silent Hill három dolgot vesz át a Konami IP-jéből, ami a pletykák szerint egy PlayStation 5-exkluzív puha rebootot fog hamarosan kapni: Cheryl Mason (az első rész megmentendő karaktere és a harmadik rész főszereplője), a Midwich iskola (az első rész ikonikus helyszíne), illetve Pyramid Head (a második rész emlékezetes szörnye) fog felbukkanni a Dead by Daylightban. Az iskola ártatlansága helyett a véres falak, a rácsos padlózat, és a felakasztott hullák köszönnek vissza (ebből az első két tényező az első részre utal, amikor is a történet egy fontosabb karaktere megváltoztatja a világot körülöttünk…), és Pyramid Head (aki nem ismerné) egy szadista, könyörtelen gyilkos, aki fájdalommal bünteti áldozatait – ehhez pedig a méretes pengéjét veti be. Cheryl pedig a legújabb túlélő, aki megszabadult a vallási szektától (ez a harmadik rész egy fontosabb történeti eleme…), most felkészülhet egy véget nem érő harcra a Behaviour szerint.

A Dead by Daylight: Silent Hill június 16-ától lesz elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en, és PC-n (Steamen).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu