Végre itt van a PlayStation 5 játékok első bemutatójának dátuma!

Mindenki tűkön ülve várta már, hogy mikor lebben fel a fátyol a PlayStation 5 exkluzív játékok prezentációjának időpontjáról és most maga Jim Ryan osztotta meg ezt az információt!

Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnöke és ügyvezetője egy aránylag rövid posztot a PlayStation blogon, amelyben végre elárulja azt, amire egyre türelmetlenebbül vártak a PlayStation rajongók világszerte: milyen játékokat játszhatunk majd PlayStation 5-ön, amikor végre-valahára boltokba kerül a konzol, várhatóan az ünnepi szezon kezdetén.

Ez egyébként nem csak AAA címeket jelent, hanem kisebb, indie projekteket is, továbbá Ryan állítása szerint új csapatok címeit is látni fogjuk, a hatalmas tapasztalattal és már tekintélyes portfólióval rendelkező stúdiók mellett.

Szerintem sokakban felmerült egyetlen kérdés:

„És a konzol külsejével mi a helyzet?! Azt mikor láthatjuk végre.”

Nos, erre a kérdésre a választ még mindig „jótékony homály fedi”, a jövő heti előadáson ugyanis erről továbbra sem tudunk meg semmit. Semmi baj, legalább lesz még mutogatni a későbbiekben is, nem igaz? (Hahaha…)

Már csak egyetlen információt nem árultunk el: hogy ténylegesen mikor nézhetjük meg a játékokra vonatkozó „nagy leleplezést”? Magyar idő szerint június 4-én, csütörtökön, 22 órától láthatjuk majd az alig több, mint egyórás digitális prezentációt a next-gen PS5 játékokról, tehát nem sokkal este 11 után lesz vége – de nagy eséllyel nem fogunk utána sem aludni menni…

Forrás: PlayStation Blog

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu