WRATH: Aeon of Ruin: csak jövőre startol el a „nem-Quake” [VIDEO]

Addig is korai hozzáférésben a Steamen marad a fantasy horror FPS.

A KillPixel Games (fejlesztők) és a 3D Realms, 1C Entertainment (kiadó)páros bejelentette, hogy 2020-ban biztosan nem lesz kész a játék, ami ráadásul úgy tűnik, hogy nem fog kapni next-gen verziót, így csak a jelenlegi konzoltrió (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) kapja meg majd a WRATH: Aeon of Ruint.

Aki pedig szeretné kézzel fogható, fizikai változatban megszerezni a játékot, az egyrészt tegye félre egy rakat pénzt, másrészt pedig nézzen el a weboldalra, mert esélyes, hogy a 100 dolláros (~32-33 ezer forintos, de ugye ezen a vámköltség és minden egyéb is rajta lesz, így minimum 44-45 ezer forinttal kell számolni…) Founder’s Edition Big Box kiadást gyorsan elkapkodják. mert mindössze ötszáz példány készül belőle. Ebben megkapjuk a játékot CD-ROM-on (tehát nem lesz 700 MB-nál nagyobb?), de a doboz tartalmazni fog még egy művészeti könyvet (The Art of Wrath), Andrew Hulshult soundtrackjét, egy pendrive-ot exkluzív digitális tartalmakkal, öt fém figurát az ellenfelekből, egy kétoldalas posztert, és néhány matricát. 500-nál többet kellene kiadni, mert vannak, akik a lemezes példányokat preferálják.

Addig pedig bővítgetik a Steamen a játékot. Most már megjelent a második frissítés, így egy hub világ mellett négy pálya, hat fegyver, tíz ellenféltípus, és öt ereklye (artifact) van a WRATH: Aeon of Ruinban. Augusztus 6-a és 9-e között valamikor jön egy nagy tartalmi meglepetés, amit később jelentenek be, december 22-én pedig jön egy-egy új pálya, ellenfél és ereklye.

A WRATH: Aeon of Ruin teljes verziója három hub világgal, tizenöt pályával, tíz ereklyével, kilenc fegyverrel, tizenöt ellenfél-, és bosstípussal, multiplayerrel, teljeskörű modtámogatással és több nyelv támogatásával fog majd rendelkezni 2021. február 25-én. Ekkortól lesz elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en is. Nagyon korrekt a fejlesztőktől, hogy előre kitűznek határidőket, majd közzé is teszik azokat – ezzel legalább kiszámíthatóságot adnak a manapság kérdőjeles időkben.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu