Goosebumps: Dead of the Night: a könyvektől a játékig [VIDEO]

R. L. Stine könyvsorozatából új játékadaptáció készül, ami a jelenlegi konzolgenerációt teljes egészében lefedi majd.

A Goosebumps már közel három évtizede, 1992-ben indult el – a gyermekeknek szánt horror novellák rövid úton nagy sikert értek el (hazánkban Libabőr néven fut a sorozat – 2000 és 2002 között pár történet megjelent, de a legtöbb könyvéből nem találhatunk magyar változatot), és R. L. Stine munkásságából később több tévés, filmes adaptáció is készült (1995 és 1998 között futott a sorozat, majd 2015-ben és 2018-ban két film is megjelent). Játékok is készültek (1996 – Escape from HorrorLand, PC; 1997 – Attack of the Mutant, PC; 2008 – Goosebumps HorrorLand, PlayStation 2, Nintendo Wii, Nintendo DS; 2015 – Goosebumps The Game – PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch (ez a port 2018-ben jelent meg), PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo 3DS, PC; 2015 – Goosebumps: Night of Scares, mobil/mobil VR; 2018 – Goosebumps HorrorTown, mobil), de most jön a következő felvonás.

A Cosmic Forces dolgozik a Goosebumps: Dead of the Night-on, amiben Slappy kimenekül a könyvek oldalaiból, és ismét a szörnycsaládhoz szegődik, nekünk pedig az lesz a feladatunk, hogy megállítsuk a terveit. Hogy Slappy-t visszazárjuk a könyvébe, több puzzle-t is meg kell oldani, és a szörnyek eszén is túl kell járni. Akik ismerik a könyveket, akkor a szörnyeket is fel fogják ismerni, mert ők is megtették ezt a könyvből-játékba útvonalat. Meg kell találni R. L. Stine könyvének hiányzó oldalait, aztán a konzervatóriumon átjutva Dr. Brewerrel is meg kell küzdnük, és ezek után irány a Tesla-torony teteje; a finálé itt játszódik majd. Jack Black is a közreműködik – ő korábban a filmekben is felbukkant.

A Goosebumps: Dead of the Night egyfajta „junior” Outlastnak tűnik. Azaz: a fiatalabb korosztálynak kellemes szórakozás lehet PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n valamikor a nyáron. A Steamen azt látjuk, hogy június 12-e a megjelenési dátum, de a trailerben ezt nem tüntették fel. Nos, most kinek higgyünk…?

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu