Vajon a Prey VR az új Bethesda cím és egyben a széria első VR alkotása?

Egy kiszivárgott információ szerint a Bethesda Prey VR játék készítését tervezi.

Nem az első és nem is az utolsó alkalom, hogy egy áruház véletlenül kiszivárogtatja egy fejlesztő és kiadó tervezett játékát. Most éppen a Bethesda járt így (ez a cég sem először), hogy ez történt vele a VR Prey kapcsán. Egyelőre még semmilyen egyéb információ sincs a játék kapcsán.

Amit egyelőre tudni, az az, hogy a ShopTo weboldal, ahol a szivárgás megjelent, már eltűntette azt, de persze, már késő: az internet közismerten nem felejt és a képet elmentették.

Most már egy 404-es hibaüzenet jön csak fel az oldal helyén, így tehát nem lehet tudni azt sem, hogy milyen VR heatsetekre készül a játék, bár nagy eséllyel a kép alapján PSVR-ra, de a PC-sek is megkaphatják.

Az eredeti Prey 2017-ben jelent meg PC-re, Xbox One és PS4-re, a tesztjét itt olvashatjátok.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu