Horizon Zero Dawn 2: már csak egy lépésre a bejelentéstől?

A Guerrilla Games két embere is a Horizon Zero Dawn 2-ra utalhatott a minap.

Richard Oud, a Horizon Zero Dawn vezető animátora posztolt egyet a Twitteren, amiben arra kérte a rajongókat, hogy karikázzák be a naptárban június 4-ét, hiszen ekkor lesz a Sony The Future of Gaming (A játék jövője) című PlayStation 5-ös rendezvénye. Vagyis nem: a Sony is kiáll az amerikai tüntetők mellett, így az Electronic Arts után újabb céget láthatunk, ami elhalaszt valamit. (Sőt, a Call of Duty: Warzone és a mobilos CoD esetében az Activision Blizzard is hasonlóan elhalasztja a frissítéseket.) Így nem június 4-én, magyar idő szerint este tíz órakor kezdődik a PlayStation 5-ös műsor, hanem… valamikor máskor. Fogalmunk sincs, hogy mikor, mert a Sony még nem mondta be az új időpontot.

Blake Rebouche, a Horizon Zero Dawn küldetéstervezője is megosztotta a PlayStation-ös rendezvényt, de ő rövidebbre vette: „Csatlakozz hozzánk”. Linkelni nem fogunk semmit sem, mert mind a ketten törölték azóta ezt, de – és itt léphet be a kórus – az Internet nem felejt:

Mivel a Sony eltolta a The Future of Gaming-et, így ők is törölték a mondanivalójukat, de talán nem véletlen, hogy Oud és Rebouche is megosztotta a műsort. Jó, ők is a Sony Interactive Entertainmenthez tartoznak (tőlük származik ráadásul a SIE Worldwide Studios új vezetője, Hermen Hulst is), de a Guerrillától mikor is láttunk utoljára játékot? 2017-ben. Az év végére elkészültek a Horizon Zero Dawn kiegészítőjével, és kb. ennyi, két éve síri csend.

Korábban már volt pár állásajánlatuk is (pont egy vezető animációst kerestek…), így valamin biztosan dolgoznak. És nem biztos, hogy egy Killzone-t csinálnak. Egy új IP lehetséges, de mi inkább Aloy történetének folytatására tippelnénk. (Volt már olyan pletyka, hogy trilógián dolgoznak, ezzel pedig a második résznek állnának neki.)

A Horizon Zero Dawn 2 hivatalosan még nincs bejelentve, de PlayStation 5-re készülhet. (Vagy készül.)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu