Call of Duty: Black Ops Cold War: az első kiszivárgott játékmenet? [VIDEO]

Nincs év Call of Duty nélkül, ugyanis az Activision Blizzardnak kell a profit.

Általában májusban már megtörténik az új Call of Duty bejelentése. Ez idén nem történt meg, mert 2020 eddig finoman szólva is szokatlan volt, és lesz is, mivel nincsen idén E3. Emiatt pedig gondolhatnánk, hogy az Activision Blizzard kihasználja az alkalmat az új Call of Duty leleplezésére – de ezt eddig nem tette meg, sőt, a CoD: Mobile és a 2019-es Modern Warfare új tartalmait is eltolták (egyrészt az amerikai tüntetők támogatása miatt, másrészt pedig talán épp az idei felvonás bejelentése céljából).

Az idei Call of Duty-nak nagy eséllyel az lesz a címe, hogy Call of Duty: Black Ops Cold War. Erről már jó 45 percnyi pre-alpha játékmenet kering állítólag az interneten egy korai pályáról, aminek a neve Tank. Sprintelés és mászás is történik a felvételek során, de nem is ez az érdekes, hanem az iránytű és a minitérkép visszatérése; ezek a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-ben alapból nincsenek ott, csak a killstreakek során. A lenti, nagy nehezen megtalált Twitter videóban (az eredeti forrás, Mark Walshburg tweetjét törölték…) a színek és a textúrák messze nem véglegesek, így ne csodálkozzunk azon, hogy a látvány nem a legjobb, amin nem sokat segít a felvétel minősége sem.

A Redditesek szerint a fegyveren látható célzóka hasonló a Black Ops eddigi megoldásaihoz, és a sorozatban eddig nem volt Dead Silence perk a Create-a-Classban (ez a Modern Warfare-ben a Field Upgrade kategóriában van). Persze mindez még nem hivatalos.

Az Infinity Ward (akik a tavalyi Call of Duty: Modern Warfare-t és az idei Warzone-t csinálták; az idei rész a Treyarché lesz) a Twitteren publikált közleményében pedig azt írják, hogy a játékukban nincs helye a rasszista tartalomnak, így több erőforrást szánnak ezek azonosítására és figyelésére, több játékbeli jelentésre használatos rendszereket csinálnak, hogy óránként több kitiltást oszthassanak (és a végleges kitiltásokra jobban odafigyelnek a visszaesőknél), a névváltoztatásoknál pedig jobban korlátoznak az új szűrőkkel. Az is a céljuk, hogy a rasszista megnyilvánulásokat könnyebben jelenthessük. Ez amúgy a Modern Warfare-re és a Warzone-ra vonatkozik.

Vajon az Activision Blizzard mikor húzza meg a bejelentőpisztoly ravaszát?

Forrás: WCCFTech, PSL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu