Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning: szivárog a 2012-es RPG felújítása

A Microsoft Store ezúttal is idő előtt megmutatott valamit, amit nem kellett volna.

Korábban a Mafia: Trilogy-t ismertük meg a hivatalos bejelentés előtt a redmondi cég digitális boltjáról, és most a Kingdoms of Amalur: Reckoning felújításáról számolhatunk be anélkül, hogy a játékot bejelentették volna. Itt a link a THQ Nordic kiadásában érkező Keiko-fejlesztés. (Eredetileg a 38 Studios és a Big Huge Games dolgozott a játékon, amit a 38 Studios és az Electronic Arts adott ki 2012 februárjában PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re. A THQ Nordic amúgy 2018 szeptemberében szerezte meg a jogokat az IP-hez.)

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning három zseni közös munkája lesz (ahogy az eredeti is): R.A. Salvatore mint író, Todd McFarlane (Spawn/Ivadék) mint művész, és Ken Rolston sem elhanyagolandó – ő korábban a The Elder Scrolls IV: Oblivion vezető tervezője volt. A játék a Microsoft Sotre szerint eszméletlen jó látványvilágot és finomhangolt játékmenetet kínál majd intenzív, testreszabható RPG-s harcokkal.

Amalur világát szétszakította a háború, de ha az halhatatlanság segítségével (mi lennénk az első feltámasztott harcos…) elhozhatjuk a békét. Ehhez korlátlanul sok képesség, fegyver, vagy páncélzat kombinációja áll majd rendelkezésre. A Destiny (sors, végzet) rendszernek köszönhetően folytatólagosan fejleszthetjük a karakterünk osztályát, hogy az idomuljon a játékstílusunkhoz. A mágikus és közelharci támadásokat is egymásba ölthetjük, és az ellenfeleinket a Fateshift kivégző mozdulatokkal tehetjük el a lábunk alól.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning tartalmazza a Teeth of Naros és a Legend of Dead Kel DLC-ket is, és akár többszáz órányi játékmenetet kínálhat az RPG Rathir élénk városától Dalentarth régióiig, ami a Microsoft Store szerint több tartalmat jelent, mint amennyit bármelyik egyjátékos cím megérdemel (és akkor még ott vannak a mellékküldetések is!). Emellé természetesen mély háttértörténet is járul R.A. Salvatore tollából.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning a Microsoft Store szerint augusztus 11-én érkezik. Az Xbox One port az egyetlen biztos dolog eddig (már az achievementek is megtekinthetőek…), de mivel multiplatform játék volt eredetileg, biztos, hogy a PlayStation 4 és a PC is megkapja. A Nintendo Switch is talán elbírja…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu