Két újabb platformra is érkezhet a Bloodborne? [VIDEO]

Először azt írta, hogy a játék PC portot kaphat, és ezt egy megbízható forrásból hallotta. Bízik a cégben, ami a portot készíti, és szerinte nem fogunk csalódni az átiratban.

Aztán Wario64 is retweetelte ezt, majd azt írta, hogy a Bloodborne már elérhető PC-n a PlayStation Now streamelő szolgáltatás révén, vagy várhatunk még egy keveset – ez egy burkolt utalás egy PC portra, és mivel Wario64 abszolút megbízható, nem tűnik badarsádnak ez. A ResetEra egyik moderátora, Jawmuncher is azt írja, hogy a Bloodborne PC-s átirata nem kitaláció.

Ez csak az egyik platform. A másik platformról CaseyExplosion azt írta, hogy a PlayStation 5-ös rendezvényen (The Future of Gaming – eredetileg június 4-én lett volna, de minden másik E3-helyettesítő műsorral egyetemben elhalasztották, és itt nem tudjuk, hogy mennyivel) bemutatták volna a Bloodborne PlayStation 5-ös verzióját is, így egyfajta remasterről lenne szó. Ő nem tud semmit sem a megjelenési dátumról.

Azt viszont még elmondta, hogy nem a FromSoftware áll a remaster mögött, és szerinte itt sem fogunk csalódni, látván az előző portjaikat. Ez pedig burkoltan a Bluepoint Gamesre utalhat. Igaz, róluk eddig azt gyanítottuk, hogy a PlayStation 3-exkluzív Demon’s Soulsból csinálhatnak valamit (mondjuk ez is egy FromSoftware-es cím…).

Ez lehet a Sony stratégiája? A PlayStation 4-exkluzív címeket pár évvel később PC-n adják ki? 4K, 60 (144?) FPS, ultra-szélesvásznú kijelzők támogatása, Steames megjelenés, de nem lenne FOV (látószög) állításra lehetőség, és helyette cross-playt kapnánk? A lenti videó szerint a Days Gone, a God of War, a The Last of Us Part II, a Marvel’s Spider-Man, az Uncharted: The Lost Legacy, az Uncharted: The Nathan Drake Collection, és akár a Gran Turismo Sport is PC verziót kaphat… de erősen feltételes módot használunk.

Ha már FromSoftware, említsük meg az új játékukat, az Elden Ringet is. A Kinda Funny-nál dolgozó Imran Khan szerint „azok a dolgok, amiről az emberek 2020-as megjelenést hisznek, nem fognak idén megérkezni, sőt, nem fogjuk látni sem ezeket”. Ez pedig azt jelenti, hogy a játék 2021-ben jöhet csak… vagy még akkor sem, ugyanis szerinte a stúdió rajongóinak lesz miért örömködniük a következő két év során…

Nem hittük volna, hogy pont a Bloodborne-ból jöhet egy felújítás, de a PlayStation 4-en nem futott tökéletesen… emiatt pedig érthető lenne.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu