Íme a Dead Island 2 2015-ből: kiszivárgott a Yager korai buildje! [VIDEO]

A Dead Island 2 egy korábbi fejlesztőjének koncepcióját videó formájában is láthatjuk – ez a tipikus mi lett volna, ha…? történet.

A Dead Island 2 lassan nemkívánatos személy lesz a családban. Szinte senki sem akar foglalkozni vele: először a Dead Island eredeti fejlesztőcsapata, a Techland állt neki, de lemondtak róla, és kb. meg is valósították más néven a folytatásukat (Dying Light a Warnernél, és nemsokára a folytatás is megjelenhet…), így ekkor a német Yager kezébe nyomták a lengyelek a projektet. A Spec Ops: The Line fejlesztői összekülönböztek a kiadóval (Deep Silver) a „projekttel kapcsolatos nézeteik” miatt. Ekkor a Sumo Digital vette át a stafétát, de nekik sem jött össze (ők tavaly a Crackdown 3-mal hasaltak egy szépet), és most a Deep Silver egy belső stúdiója, a Dambuster dolgozik rajta. Ők fejezték be a Homefront: The Revolutiont is. Ebből az egészből majd simán lehetne egy dokumentumfilmet csinálni – a NoClip meg is valósíthatná majd…

Most a Yager elképzelését láthatjuk videóban. Kiszivárgott egy játszható verzió a 2015. június 19-ei keltezésű buildből, ami nem végleges, de azért megfelelően bemutatja, hogy a mostanában a The Cycle néven futó free-to-play multiplayer shootert (amit levettek a Steamről, majd átraktak az Epic Games Store-ra a nyilvános megjelenés előtt) fejlesztő csapat miként is szerette volna kivitelezni a Dead Island folytatását, ami a cel-shaded látvány miatt valahol hasonlít a Dead Island Riptide-ra.

Tüzes és elektromos sebzést okozó fegyverek, skillfák, kraftolás, van itt minden, és persze a játék büntet: ha nem vagyunk kellően felkészülve, sokáig tart a zombikat legyűrni. A belső nézet azért külsőre vált a vezetés közben, de ilyesmit azért gyakran láttunk más játékokban is.

Kár, hogy a nyolc fősre tervezett multiplayert vagy a sztorit nem nagyon ismerhetjük meg. Ettől függetlenül a Dead Island 2 készül, de hogy mikor lesz a kezünkben a lemeze, arra inkább nem mernénk dátumot tippelni.

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu