Resident Evil 8: Village: új szivárgás a Capcom következő nagy lépéséből

A Biohazard Declassified új pletykákat közölt a Capcom játékából.

A site (ami a Resident Evil japán, eredeti nevét, a Biohazardot használja) korábban már kiszivárogtatta a játék állítólagos nevét (ezért is alkalmazzuk most a címben), illetve a boszorkányszerű ellenfelet is, de most további pletykákat közölt, amik még komolyabbnak hangzanak. Állítólag a történetben hatalmas szerepe lesz az okkultizmusnak. Lesz egy szekta, ami egy új vírus miatt eltorzult lényeket imád. A főgonosz neve Alan R. Ő egy báró, aki a játék eddig is pletykált kastélyában él. Lesz azért több kötődés is a Resident Evil korábbi részei felé: állítólag Alex Wesker is a rosszfiúk oldalán áll. Az úgy érdekes, mert a történet szerint ő már meghalt, de majd meglátjuk, hogy miként csavarják a történetet… de mivel a hölgy a Resident Evil: Resistance-ben is ott van, a Capcom csak talált valamilyen kiutat.

Lesz egy új játszható karakter is: Emily egy hegylakó (nem az a fajta, ami karddal hadonászik), aki segíteni fog Ethannek. A hölgy ebben a faluban nőtt fel, és most az apját keresi. Lesz egy új játékmenetbeli mechanika is, a zseblámpa. Aki gyűlölte a Doom 3-ban, hogy sötét volt, ami miatt fel kellett csavarnia a fényerőt, akkor most is dühös lehet: sötétebb lesz a Resident Evil 8: Village, így néha elő kell vennünk a zseblámpát, ami persze nem lesz korlátlanul használható: egy kis idő után le fog merülni, és hagyni kell, hogy újratöltődjön.

Innen pedig kicsit furcsának hangzik: Ethannek és Miának lesz egy babája, aki a Resident Evil 7-es fertőzések miatt deformált lesz… és a szivárgás szerint Chris Redfield betör Ethan házába, végez a gyerekkel, majd lelövi Miát. Az ellenfelek világos bőrűek és emberszerűek lesznek, de lesznek kutyák, farkasok és licker-szerű lények is, később pedig a vérfarkasra hasonlító karakterek is feltűnnek a korábban már általunk is „minden eddiginél sötétebbnek” ígérkező új Resident Evilben.

A Resident Evil 8: Village állítólag 2021 első negyedévében jön PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mindez még nem hivatalos – a Capcom eddig még a játékot sem jelentette be!

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu