Far Cry 6: a Ubisoft be nem jelentett ötödik AAA játéka?

A pletykák szerint a Far Cry új felvonása lesz az, amit a Ubisoft 2021 márciusának végéig ki fog adni. Erről megtudtunk néhány részletet.

Korábban írtunk már arról, hogy a Ubisoft hivatalosan is bejelentette: öt AAA játékot tervez a 2021-es üzleti év során (2020 áprilisa-2021 márciusa) kiadni. Ebből négyet már megerősítettek: Assassin’s Creed: Valhalla, Rainbow Six Quarantine, Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters. A dán Gamereactor szerint az ötödik AAA projekt a Ubisoft egyik legnagyobb franchise-ából készülhet.

Azt mondják, hogy a hatos Far Cry vissza fog térni az érdekesebb helyszínekhez, ugyanis a Far Cry 5 egy kisvárosi amerikai környezettel próbálkozott (és annak poszt-apokaliptikus kiadásával a Far Cry: New Dawn jelentkezett). Hozzáteszik, hogy esélyes a halasztás, mert talán túl sok játékot adnának ki túl rövid idő alatt (október-március), mivel mindegyik játéknál lényegében az Xbox Series X-re és a PlayStation 5-re várnak, azok pedig az év végén, talán októberben, de nagyobb eséllyel novemberben jutnak el a vásárlók kezei közé. Ezért lehetséges, hogy a Far Cry 6 kicsit később jöhet, de mivel a Far Cry 3 és a Far Cry 4 is 2012/2014 végén jelent meg, nem lenne baj kicsit később kiadni, hogy ne legyen bugos… hacsak a francia cég befektetői nem követelik a pénzt.

Ami még inkább jogot adhat a szemöldökeink felvonására, az a kijelentés, hogy július 12-én, a Ubisoft Forwardon (ami kb. a francia cég E3-helyettesítő műsora lenne…) be fogják jelenteni ezt a játékot. Többet nem akarnak mondani, mert nem szeretnék a Ubisoft minden tervét elárulni. Persze ne feledjük, hogy mindez meg nem erősített ebben a pillanatban.

A Ubisoftot ismerve nem meglepő, hogy megint a Far Cry-hoz nyúlnak. Vajon mi a helyzet a már évek óta bejelentett Skull & Bonesszal? Mikor lesz kész a Beyond Good & Evil 2? Biztos, hogy lesz The Crew 3 is…

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu