Need For Speed: a Criterion már dolgozik az új részen

A Need For Speed kormányát kitépték a Ghost Games kezei közül.

Zajlanak az események a Need For Speed körül – az Electronic Arts weboldalán olvashatjuk, hogy a Criterion fejleszti a már több mint két és fél évtizede futó IP új felvonását. Addig is a legújabb rész, a Need For Speed: Heat kapott egy frissítést (mégpedig az utolsót, mert mostanában ez a trendi az EA-nél: a Battlefield V és a Star Wars: Battlefront II is az utolsót rúgta a minap), amivel megvalósult a cross-play a PlayStation 4, Xbox One, PC hármas között. Ez azért is fontos, mert így a Need For Speed: Heat lett az első EA-s cross-play-jel rendelkező játék. Ha fenn van a konzolunkon (vagy le van töltve PC-n), akkor a frissítés már elérhető (1,1 GB PC-n, 6,9 Xbox One-on, és 7,16 PlayStation 4-en), ugyanis június 9-én gurították ki. A cross-playhez szükséges, hogy mind mi, mind a többi játékos beleegyezzen a cross-play alkalmazásába.

A Criterion azt állítja, hogy a Heat alapjaira fognak építkezni az új, még névtelen Need For Speeddel, de figyelembe veszik a játékosok visszajelzését. Így pedig az a céljuk, hogy a leginkább kifejező, a legjobban közösségileg kötődő, akciódús játékot valósíthassák meg a sorozatban. (Egyszerű: Need For Speed: Underground 3. AI játékosok helyett más pilóták az utcán. Ennyit kellene csinálniuk…)

Feltehetőleg az EA Play Live 2020-on fogják bejelenteni teljesen a játékot – ez a műsoror is elhalasztották, így ennek új időpontja június 18-a, magyar idő szerint pedig június 19-e, éjjel egy óra.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu