Nem Peter Parker lesz az új PS5 Spider-Man rész főszereplője [VIDEO]

Az év végén megjelenő, teljesen különálló játékban Miles Morales bújik a pókgúnyába.

A Sony PS5-ös konferenciájának a GTA V PS5-ös változata utáni második bejelentésbombája a 2018-as sikerjáték, a Spider-Man is folytatást kap.

Ahogyan arra a Marvel’s Spider-Man stáblistás jelenete alapján tippelhettünk, a képregényekből jól ismert „második” (egyébként ott kevésbé sikeres) Miles Morales történetét ismerhetjük meg, méghozzá már állítólag 2020 végén megjelenik PS5 konzolon. A cím nemes egyszerűséggel Spider-Man: Miles Morales lesz.

Eleinte nem volt világos egyébként, hogy ez DLC lesz-e, vagy egy önálló játék, és a kérdést a Sony európai régiójának munkatársa is megnehezítette, hiszen úgy jelentette be a játékot, hogy a Miles Morales „egyszerre nevezhető kiegészítésnek és felújításnak, illetve, hogy a PlayStation 5 technológiai újdonságainak köszönhetően, óriási változásokat hoz az alapjáték formulájához.” A 2020-as, év végi megjelenés egyébként is gyanúsan korainak hangzott, különösen, hogy a 2018-as Marvel’s Spider-Man milyen hatalmas projekt volt.

A sokféle ellentétes információ egyértelműen megzavarta a játékosokat, lévén az Insomniac Twitter-csatornáján rengeteg kérdés érkezett azzal kapcsolatban, hogy most kiegészítőre vagy önálló játékra számíthatunk. Azonban a stúdió végül leszögezte, hogy az utóbbira. Most már csak az a nagy kérdés, hogy mennyire fog eltérni az alapjátékról Miles Morales kalandja.

Erre egyelőre csak tippelhetünk, de minden bizonnyal, amíg 2020 végén, PlayStation 5-re megjelenik a játék, még sok információt kaphatunk róla.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu