Star Wars: Squadrons: kiszivárgott az EA Motive játéka

A Microsoftnál mit csinálnak, hogy folyton tőlük szivárognak ki a bejelentések?

Ez már a harmadik eset egy hónap alatt. Először a Mafia: Trilogy szivárgott ki, aztán a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning felújítást ismerhettük meg a hivatalos bejelentés előtt az Xbox.com-on keresztül, erre tessék, már háromnál járunk – a Star Wars: Squadrons is egy létező játék.

Az Xbox.com weboldal kiszivárogtatta az Electronic Arts következő Star Wars-játékát, amit az EA Motive Studios fejleszt. (Ezt a stúdiót alapította anno az Assassin’s Creed sikereiben közreműködő Jade Raymond, aki azóta a Ubisofttól az Electronic Artson keresztül eljutott a Google-ig, ahol a Stadia Games & Entertainment vezetőjeként dolgozik.) Ezt a játékot korábban is hallhattuk, de még más neven – eddig ugyanis Star Wars: Project Maverickként hallottunk róla, hiszen márciusban a PlayStation Networkön még ezen a néven bukkant fel.

A VentureBeat a játékot ismerő forrásaira hivatkozva azt mondja, hogy a Star Wars: Squadrons egy harci repülős játék, amiben a célunk a másik gép kiiktatása. Lesz egy egyjátékos sztori mód is benne, de állítólag a hangsúly a csapat alapú multiplayeren lesz. (Remélhetőleg nem lootboxokkal – amikor a legutóbb láttunk multis Star Wars-játékot, az Electronic Arts komolyan befürdött a Star Wars: Battlefront II-vel…) A site még hozzáteszi, hogy a Star Wars: Squadrons a tervek szerint valamikor ősszel már meg is fog jelenni „konzolokra és PC-re”, így akár cross-gen megjelenés (PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One) is lehet belőle. PC-n – látva az Electronic Arts és a Valve kibékülését – az Origin mellett egy Steam megjelenésre is számíthatunk (igaz, a Steamhez kell majd az Origin kliens is).

Azóta az Electronic Arts meg is erősítette, hogy a YouTube-on magyar idő szerint június 15-én délután öt órakor fogják elérhetővé tenni a Star Wars: Squadrons első videóját. Tehát az EA Play előtt. Bátor döntés.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu