Shadow Man: Remastered: videón is megtekinthetjük Mike LeRoi visszatérését [VIDEO]

21 évvel az eredeti megjelenés után (Nintendo 64, PlayStation, PC, Dreamcast) hozzányúlnak a Shadow Manhez.

Még márciusban írtunk arról, hogy a Nightdive Studios felújítást készít a Shadow Manből, ami egy korai 3D-s játék volt erős voodoo horror iránnyal és többnyire nyílt világú felfedezéssel. Már tudjuk, hogy a csapat a Kex engine-t alkalmazza a modernizáláshoz. A felújításban beleegyezett a Valiant Entertainment is (ez kb. az Acclaim utódja lenne). A Valiant korábban már kihangsúlyozta, hogy szeretnének a képregényes piac mellett a videojátékok között is jelen lenni, és ehhez a Shadow Man: Remastered egyfajta kapu lehet nekik.

„Shadow Man karaktere egy olyan lény, aki képes a való világ és a holtak világa (Liveside, Deadside) között utazni. Ő az, aki megvédi a démonoktól az emberiséget, mivel ő képes kiirtani őket. A játék során (3D-s akció-platformre kell gondolni egy istenien sötét hangulattal és látványvilággal, amit még a soundtrack is szépen megfejel…) lelkeket kell gyűjtenünk, hogy a játék végén legyőzhessük Légiót, aki több létező rosszfiút is a maga szárnya alá vett. (Például a játék intrójában Hasfelmetsző Jacket vonzza magához, miközben Beethoven Holdfény szonátáját hallhatjuk…) Ez egy horror játék a javából, ami eredetileg finoman szólva sem fogta a játékos kezét – de a hangulata magával tudott ragadni,” saját magunkat idézve – ez a definíció ma is teljesen megállja a helyét.

A felújítás magával hoz majd pár újítást. Támogatni fogja a 4K-s és szélesvásznú kijelzőket, lesz dinamikus pixelenkénti megvilágítás, jön még a dinamikus árnyék mapping, antialiasing (és más post-process effektek), akinek HDR-képes monitora van, bevetheti azt is, továbbá sűrűsödnek a részecskeeffektek is. A művészeti stílust, az audiót és a hangokat finomhangolják majd, a játékélményt is szeretnék tuningolni (erre jó példa a kontrollertámogatás), a mesterséges intelligencia javulni fog, de arra azért tényleg kíváncsiak leszünk, hogy milyen kivágott tartalmakat szeretnének visszahozni.

A Shadow Man: Remastered elvileg 2021 elején fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, és PC-re (Steam, GOG).

Forrás: Gematsu, PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu