Cyberpunk 2077: megint elhalasztották a megjelenését!

Hiába figyel már most sok helyen (nálunk is!) ott a tévé alatt a limitiált szériájú Xbox One X, nekik is több mint két hónapot kell még várniuk a játék megjelenésére.

A CD Projekt RED nemrég jelentette be, hogy a már oly sokszor elhalasztott cyberpunk szerepjáték premierje szeptember 17-ről november 19-re csúszik.

A fejlesztőcég döntését nagyjából a szokásos szöveggel, magyarul a „jó munkához idő kell” szöveggel jellemezhetnénk, illetve angolul a jó régi id Software-es „When it’s done” szöveget idézték. A csapat állítólag nagyon is komolyan veszi, hogy a lehető legjobb minőségben adja ki a játékot. Talán nem is kell hangsúlyoznunk, hogy a CD Projekt RED minden rajongótól elnézést kér, hogy esetleg most ezzel a nehéz döntéssel csalódást okozott számukra. Persze a fejlesztők mindenkit biztosítottak afelől, hogy a játék már elkészült, és nem vicceltek azzal a bejelentéssel, hogy akár már aranylemezre is kerülhetne, de úgy látták jónak, ha ezt a komplex szerepjátékot még tovább csiszolják, legyen szó a balanszolásról vagy a bugirtásról.

Ugyanakkor a Cyberpunk 2077 megjelenésének elhalasztása nem befolyásoltatja az amúgy korábban úgy szintén eltolt júniusi bemutatót: egy hét múlva, június 25-én érkezik a Night City Wire, amelynek keretében láthatunk egy újabb alapos játékbemutatót, amely némileg vígasz lehet a kéthónapos késésért – vagy épp ellenkezőleg: még inkább fájóvá válhat tőle a várakozás.

Tegyük gyorsan hozzá: annak idején azért a The Witcher 3 is viszonylag bugos állapotban érkezett, azonban a fokozatos update-eknek is köszönhetően a rendkívül hosszú fantasy RPG egy tökéletes mestermunkává nőtte ki magát. Talán érdemesebb lett volna ennek tükrében sem eltolni még egyszer azt a megjelenést…

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu