Ízelítő az Electronic Arts next-gen játékaiból; bővülő Steam-kínálat [VIDEO]

Bár az Electronic Arts nem akarta elmondani, hogy milyen játékokról van szó, mi ki merjük mondani.

Szóval az EA Play Live-t ma éjszaka megtartották, és lent meg is lehet tekinteni a teljes műsort. Viszont mi a 44:11 és a 46:44 közötti periódusról beszélnénk (vagy a második videóban megnézhetjük külön is). A Criterion Gamestől egy versenyzős játékot, a BioWare-től egy sötétebb fantasy-t, a DICE-tól egy háborús játékot, míg a Motive Studiostól egy „igencsak nagyratörő, innovatív új játékot” láthatunk, ami „az erőt és a kreativitást a kezeinkbe teszi”. Öntsünk tiszta vizet a pohárba: egy Need For Speedről van szó (talán pont arról, amiről nemrég írtunk, nem pedig az utána érkező részről…), aztán a Dragon Age 4-et láthatjuk (itt még kérdéses a cím), és a Battlefield 6 is megmutatja magát (itt is még fogalmunk sincs, milyen nevet kaphat). Az Electronic Arts tehát már ráállt a PlayStation 5-re és az Xbox Series X-re, ez nem vitás.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy először tizenhárom, majd a múlt héten kilenc további játékkal bővült az Electronic Arts játékkínálata a Steamen (igaz, ennek ellenére is szükségünk van az Origin kliens telepítésére). Most még hat játékot pakoltak fel Gabe Newell digitális boltjára, így A Way Out (Josef Fares előző játéka, most már bejelentette az újat is), a Dead Space 3 (pletykák már vannak egy új részre…), a 2012-es Need For Speed: Most Wanted, a Need For Speed: Payback, a The Sims 4, illetve a Titanfall 2 (itt pedig maga a Respawn mondta, hogy a közeljövőben nem terveznek a Titanfall IP-vel foglalkozni…) is már megvehető a Steamen, és most mindegyikük legalább 50%-os kedvezménnyel kapható. Szóval lehet pótolni a gyűjteményt.

Szép lépés lett volna, ha valami mást is előhúznak a tarsolyukból – mondjuk egy Mass Effect-trilógia felújításnak valószínűleg sok PlayStation 4-es, Xbox One-os, és akár Nintendo Switch-es örülne.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu