Menu

CrossfireX béta teszt indul június 25-én Xbox One-on

A Microsoft legújabb áruházi listázása alapján a Smilegate június 25.-én indítja el free-to-play, ingyenes multiplayer lövöldéjének bétáját Xbox One platformon.

Ezt tudja majd a game a Microsoft Store leírása alapján:

„A CrossfireX egy intenzív ingyenesen játszható belső nézetes lövöldözős játék lesz több izgalmas játékmóddal, egyedi karakterekkel és filmszerű látvánnyal.

A CrossfireX izgalmas FPS akciót hoz el nekünk, ahol is a játékos egy globális konfliktusba csöppenhet a világ két legerősebb privát katonai frakciója között: a Global Risk harcedzett és kemény fegyveres veteránokat alkalmaz, akik fejlett technológiával igyekeznek megszilárdítani a rendet és biztonságot.

Ezzel szemben a Black List kőkemény zsoldosokat vet be gerilla harcmodorral, akik így igyekeznek megbontani az elnyomó rezsimek hatalmát a szabadság jegyében.

Válassz oldalt és teljesíts feladat-központú küldetéseket klasszikus és új, innovatív játékmódokon át, melyek megmutatják a játék alaposan kidolgozott játékmenetét és moziszerű látványvilágát.

A játék kulcselemei:
-4K Ultra HD támogatás
-Xbox One X konzolon elérhető fejlesztések
-Xbox Live online multiplayer (kettőtől 16 játékos részvételéig)

A játék hamarosan elérhető lesz Xbox One-on.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu