CrossfireX béta teszt indul június 25-én Xbox One-on

A Microsoft legújabb áruházi listázása alapján a Smilegate június 25.-én indítja el free-to-play, ingyenes multiplayer lövöldéjének bétáját Xbox One platformon.

Ezt tudja majd a game a Microsoft Store leírása alapján:

„A CrossfireX egy intenzív ingyenesen játszható belső nézetes lövöldözős játék lesz több izgalmas játékmóddal, egyedi karakterekkel és filmszerű látvánnyal.

A CrossfireX izgalmas FPS akciót hoz el nekünk, ahol is a játékos egy globális konfliktusba csöppenhet a világ két legerősebb privát katonai frakciója között: a Global Risk harcedzett és kemény fegyveres veteránokat alkalmaz, akik fejlett technológiával igyekeznek megszilárdítani a rendet és biztonságot.

Ezzel szemben a Black List kőkemény zsoldosokat vet be gerilla harcmodorral, akik így igyekeznek megbontani az elnyomó rezsimek hatalmát a szabadság jegyében.

Válassz oldalt és teljesíts feladat-központú küldetéseket klasszikus és új, innovatív játékmódokon át, melyek megmutatják a játék alaposan kidolgozott játékmenetét és moziszerű látványvilágát.

A játék kulcselemei:
-4K Ultra HD támogatás
-Xbox One X konzolon elérhető fejlesztések
-Xbox Live online multiplayer (kettőtől 16 játékos részvételéig)

A játék hamarosan elérhető lesz Xbox One-on.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu