Kingdom Hearts: Melody of Memory hivatalos bejelentés [VIDEO]

2020-ban az egész világon megjelenik a Kingdom Hearts játékcsalád következő darabja, amely egy akcióval fűszerezett ritmusjáték lesz.
A Square Enix hivatalosan is bejelentette a Kingdom Hearts: Melody of Memory ritmusjátékának megjelenését angol nyelvterületen, mely még idén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.
Következzék a játék áttekintője a Square Enix bejelentéséből:

„A Kingdom Hearts: Melody of Memory egy teljesen új akcióval tűzdelt ritmusjáték lesz ami idén, 2020-ban érkezik a Nintendo Switch rendszerére, a PlayStation 4 konzolra, s az Xbox One gépcsaládra, beleértve az Xbox One X-et is. A zene és kalandok eme nagyszabású ünnepe a Kingdom Hearts széria első debütálása lesz a Nintendo Switch platformon.

Több mint 140 dalával és 20 játszható karakterével a Kingdom Hearts: Melody of Memory egy kihagyhatatlan lehetőséget kínál majd a sorozat rajongói számára, hogy újra átéljék kedvenc pillanataikat úgy, ahogyan még soha korábban. A játékosok ikonikussá vált Disney helyszíneket járhatnak be, s egyesítik erőiket a Disney mindenki által ismert hőseivel, miközben élvezhetik a széria feledhetetlen dallamait, köztük halhatatlan klasszikusokkal a legnagyobb Disney-filmekből. A szórakoztató egyjátékos tartalom mellett lehetőség nyílik majd az online multiplayer-re is, a még nagyobb kihívás érdekében.„

A játék idén érkezik Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
Forrás: Gematsu

Most pedig következzenek a játék előzetesei, a Kingdom Hearts: Melody of Memory előzetese, illetve a Kingdom Hearts 2020 előzetes, mely előrevetíti a sorozat következő darabjainak várható bejelentéseit:

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu