Tervben volt egy Battlefield Bad Company remaster?

Az Electronic Arts állítólag fel szeretett volna újítani egy korábbi játékot…

A VentureBeatnek író Jeff Grubb a Twitteren azt írta, hogy a Skate 4 (amit amúgy sok gördeszkás játékok iránt rajongó követelt már évek óta az Electronic Artstól…) már régóta készül, de a kiadó direkt ezt a „biztos ezt fogjuk csinálni?” mentalitást alkalmazta. Ő úgy érti ezt, hogy a kiadó lényegében újrakezdi az egészet, hogy tiszta lappal kezdve ismét nagyot alkothasson a Skate IP-vel. (A Tony Hawk’s Pro Skater 5 ezzel szemben az Activision Blizzardnál nem volt más, csak egy rövid idő alatt összecsapott alkotás, egyfajta utolsó pénzszerzési lehetőségként, mielőtt a licencük lejárt volna.)

Grubb azt mondja, hogy a Battlefield 6 modern lesz (ezt már tegnap pár másodpercig láthattuk az Electronic Arts next-gen címeit tease-elő videóban…), készül a UFC 4 is (ez nem meglepő, hogy a kevert küzdősportokkal ismét próbálkoznak), de az már komoly, hogy állítólag a kiadó ismét saját maga készít golfjátékokat. De a végén Grubb mondott egy olyat is, hogy a Battlefield Bad Company remaster, amiről ő már pár éve beszélt (mi már őszintén szólva nem is emlékszünk rá), már nincs az asztalon; az Electronic Arts lemondott szerinte róla.

Korábban írtunk már arról, hogy az Electronic Arts állítólag tervez egy Mass Effect trilógia remastert is (Grubb szerint ez 2021 áprilisáig meg is jelenik), de most már kérdéses, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra, vagy már PlayStation 5-re és Xbox Series X-re teszi-e ezt. Még nem jelentette be a kiadó, de az EA még meglephet bennünket. Például azzal meg fognak, hogy a következő tizenkét hónapban 7 játékot akarnak kiadni Nintendo Switch-re. Burnout: Paradise Remastered, Apex Legends, Lost in Random… és mi a másik négy? (FIFA 21, biztos Legacy Editionben. Mi a többi három?)

Most már csak az a kérdés, hogy az Electronic Arts mikor áll rá komolyabban a felújítósdira? A Burnout: Paradise újrakiadása az első lépes lehetett efelé.

Forrás: WCCFTech, GI

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu