Marvel’s Avengers: cross-gen lesz ez a játék is

Ezt már kb. akkor sejtettük a Marvel’s Avengers kapcsán, amikor májusról szeptemberre tolták a Bosszúállókból készülő játékot – a PlayStation 5 és az Xbox Series X is megkapja majd a Square Enix alkotását…

A Square Enix bemondta, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X is nyitócímként megkapja a Marvel’s Avengerst, amiről eddig csak a PlayStation 4, Xbox One, PC, Google Stadia verziókat erősítették meg. A kurrens-gen verziók megjelenési dátuma nem módosul (de erre ne igyunk mérget: a Cyberpunk 2077-nél is bejött egy plusz két hónapos halasztás az első körben megejtett négy hónapos csúszás után…). Mindenki, aki a kurrens-gen verziót (PlayStation 4, Xbox One) megveszi, ingyenesen frissíthet a next-gen verzióra, amikor azok megjelennek. A cross-gen megközelítés miatt a PlayStation 5-ösök együtt játszhatnak a PlayStation 4-esekkel, míg az Xbox Series X-esek az Xbox One-osokkal menthetik együtt meg a világot.

A Marvel’s Avengers PlayStation 5 verziója „extrém gyors töltési időket, megemelt felbontást és részletességet, fejlettebb textúrázást és páncélrombolhatóságot, valós idejű sugárkövetést” ígér többek között. A PS5 port teljesen kihasználja az SSD-t, a DualSense kontroller adottságait, és a térbeli 3D-s audiót. Ha ez nem volna elég, a PlayStation 4 Pro által elindított opciók is jelen lesznek: az Enhanced Graphics Mode a grafikát teszi jobbá a teljesítmény rovására, míg a High Frame Rate Mode a minél nagyobb frame rate-et teszi az előtérbe a grafika kárára. (Dinamikus 4K-t és 60 FPS-t ígérnek.) További információkat az Xbox Series X, Google Stadia és PC verziók exkluzív funkcióiról később fognak közölni.

A Marvel’s Avengers-ről a Square Enix további részleteket magyar idő szerint június 24-én, este hét órakor árul el a War Table közvetítés során (ezt a YouTube-on láthatjuk majd). A játék szeptember 4-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és PC-re, míg a PlayStation 5/Xbox Series X port a konzolok megjelenésétől kezdve lesz kapható (és ugye még nem tudjuk, hogy a két új vas mikor jut el a boltokba).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu