A Facebook Gaming nem lesz integrálva az Xbox-ba

A Facebook Gaming nem lép a Mixer helyébe most, hogy azt elkaszálták, erősítette meg a Microsoft  munkatársa, az Xbox arca, Larry „Major Nelson” Hryb.

Miután bejelentették, hogy a Mixer-nek annyi, lekapcsolják a szolgáltatást, sokan az Xbox-osok közül aggódni kezdtek, hogy egyszerűen csak lecserélik a korábbi applikációt a Facebook Gaming-éra. Akik ettől féltek, azok most megnyugodhatnak, mert Major Nelson megszólalt, s hozta a jó hírt:

„Ha azt kérdezitek, hogy a mostani Mixer Xbox Dashboard integrációt leváltja-e majd a Facebook Gaming, a válaszom nem.” – árulta el Nelson a Reddit-en, miután az Xbox-főnök Phil Spencer tweetelt arról, hogy meg kívánják adni az Xbox-osoknak is a választás lehetőségét arra nézve, hogy hová streamelnek gépükről.

A Microsoft július 22.-én lekapcsolja Mixer szolgáltatását, ezt követően a Mixer.com a Facebook Gaming-re irányít majd át. A Mixer közvetítés lehetőségét kikapcsolják Xbox One-on, az alkalmazás pedig felhívja majd a belépők figyelmét, hogy kedvenc streamereiket innentől Facebook Gaming-en keresztül kövessék.

A Microsoft által kiadott FAQ az ügyet illetően:

  • A Mixer partner státuszt megörökli a Facebook Gaming, s az új platform pedig tartani fogja magát a fennálló megállapodásokhoz olyan szorosan, amennyire csak tudja. Mixer partnereink új értesítőt kapnak arra vonatkozóan, hogy hogyan iratkozhatnak fel.
  • A Mixer nyílt monetizációs programjában résztvevő streamerek hozzáférést kapnak a Facebook Gaming Level Up programhoz, ahol is tovább növekedhetnek és pénzt kereshetnek. A Facebook Gaming ugyanakkor felgyorsítja majd a beléptetést a kiválasztott streamereknél.
  • Arra bíztatunk minden Mixer nézőt, hogy költsék még el megmaradt Ember és Spark valutáikat hogy ezzel is segítsék kedvenc közvetítőiket. Ez azért is fontos, mert a Mixer partnerek dupla fizetést kapnak júniusban, így a befektetett Ember és Spark valuták duplán nyomnak a latban ezen hónap hátralevő részében.
  • A kiemelkedő Ember mérleggel rendelkező nézők , vagy akiknek jelentősen sok a feliratkozása, illetve akiknek Mixer Pro előfizetésük van, mind kapnak egy Xbox ajándékkártyát, megköszönve nekik a platform támogatását. Arról, hogy mi mindenre számíthatnak, a FAQ (GYIK) további részében értesülhetnek majd.
  • A Mixer szolgáltatás egészen 2020. július 22.-ig fut, azt követően a mixer.com átirányítja nézőit az fb.gg-re, azaz a Facebook gaming videózásnak szánt felületére. A Mixer broadcasting tehát átmenetileg leáll az Xbox One-on, átirányítva az embereket, hogy kedvenceiket már a Facebook Gaming-en kövessék tovább.

 

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu