The Dark Pictures Anthology: Little Hope: nyolc perc játékmenet [VIDEO]

A The Dark Pictures antológia második része is érintett a koronavírus-világjárvány okozta halasztásokban.

Jobb is felkészülni erre: miközben elvileg lecsengőben van hazánkban a járvány első hulláma (igaz, mostanában megint egyre több új fertőzöttet azonosítanak, ezért pedig jobb félni mint megijedni és megbetegedni…), máshol azért még elég erősen tombol, és a játékiparnak is át kellett állnia az otthoni/távmunkára. (Még az Electronic Artsnak is – róluk hétfőn írtuk, hogy mennyire gyorsan átvitték a feladataikat az irodákból az otthonokba…) A Bandai Namco és a 200 főt alkalmazó Supermassive Games (Until Dawn) pedig nem nagyon problémázott: a nyári megjelenést elhalasztották (ezt két hete ejtették meg), így augusztusig biztosan nem lesz lehetőségünk a The Dark Pictures Anthology második részével játszani.

Áprilisban így foglaltuk össze a játék háttértörténetét: „A Little Hope-ban négy felsőoktatásbeli hallgató és az ő professzoruk Little Hope-ban ragad. Nomen est omen – kicsi remény mutatkozik eleinte az öt szereplő túlélésére, mivel egy rejtélyes ködben ragadt a banda, csakhogy eközben a város okkultista múltja, és az ebből fakadó árnyékok az életükre törnek, nekünk pedig valahogy a rejtélyeket meg kellene oldanunk. Közben pedig lehet, hogy páran az életüket vesztik, mert elsőre nem biztos, hogy mindenki túléli, ebből pedig magától értetődő, hogy az újrajátszhatóság egészen jó lehet (elvégre több befejezés és történetbeli elágazás lesz, és egy végigjátszásra nem fogunk mindent látni), és itt is érvényes az a közmondás, hogy barátokkal jobb, így egy kontrollert egymásnak osztogatva mehet a Movie Night Mode. (Remélhetőleg koronavírusos fertőzésektől mentesen…)” Az utolsó mondat még most is érvényes…

A The Dark Pictures Anthology: Little Hope jelenleg nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal (a halasztó közleményükben nem említették). Valamikor ősszel fog megjelenni a Supermassive következő játéka, mégpedig PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re. Azért a lenti videóból átjön az a Supermassive-os hangulat, úgyhogy ebben jó úton jár a stúdió.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Grabbing controllers since the middle of the nineties. Mostly he has no idea what he does - and he loves Diablo III. (Not.)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu