Cyberpunk 2077: kikacsintás a The Witcher 3-ra: két easter egg is a fantasy RPG-ből!

Az Aerondight, a vaják leghíresebb kardja és Ciri egyaránt szerepelnek a Cyberpunk 2077 kitalált városában: Night City-ben.

A Cyberpunk 2077 fokozatosan az év legjobban várt játékává válik. Miután több halasztást is el kellett szenvedniük a már egyébként borzasztóan türelmetlen rajongóknak, a CD Projekt RED új címének novemberi megjelenéséig újabb részletek derülnek ki fokozatosan a játékról.

Ahogy arra számítani is lehetett, a Cyberpunk 2077 különféle easter eggeket tartalmaz majd a történet és karakterek tekintetében egyaránt. Az egyik ilyen referencia egy magazin lesz, amelyben egy Aerondight nevű autót reklámoznak, amely a vaják egyik leghíresebb kardjának neve, amelyet a The Witcher 3: Wild Huntban használ.

Emellett egy Reddit felhasználó azt is felfedezte, hogy Night City utcái további kikacsintásokkal vannak kidekorálva, mint például egy Milfguard reklám, amely Nilfgaardra utalhat. Végül a GameSpot írt arról, hogy Ciri szerepel egy retrovideojáték magazin címlapján, amelyet V irodájában találunk meg a játékkal töltött első órákban.

Úgy tűnik tehát, hogy CD Projekt húsvéti tojások formájában sem feledkezik meg szeretett fantasy szerepjáték-sorozatától, amely szinte a semmiből emelte ki a lengyel fejlesztőcsapatot a világ leghíresebb cégjei közé. Ami pedig a Cyberpunk 2077-et illeti, addig is, amíg végre eljön az a novemberi megjelenés, olvassátok el rendkívül részletes előzetesünket a játékról, Preasagus tollából.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu