Menu

Fable, Perfect Dark: fejlemények a Twitter-fiókok körül

A Microsoft valamit tervez, de nem biztos, hogy mind a két IP-vel kapcsolatban.

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Twitteren két Microsoft IP, pontosabban a Fable és a Perfect Dark fiókja is felbukkant ideiglenes, placeholder névvel. Erről Aaron Greenberg, az Xbox marketinges vezetője gyorsan azt mondta, hogy bevett szokás levédetni a közösségi médián a fiókokat, és ezért jobb lenne nem várni a bejelentésre. Már akkor is kimondtuk, hogy a fiókok regisztrációs dátuma gyanús mind a két handle (@fable és @PerfectDarkGame) esetében.

A Rare FPS-ének Twitter-fiókja vallomással tartozott: az illető azért hozta létre, mert hallott a Fable-ösről (ezt egy Microsoftos email címmel regisztrálták), és látta, hogy a Perfect Darknak nem volt. Röviddel utána (mivel privátra állította a fiókját) egy követési kérelmet kapott Ken Lobbtól, aki a Microsoftnál dolgozik. Ezt elfogadta, majd üzenetet küldött neki: ha szeretné, átadja a handle nevet (azaz átnevezi az övét valami másra), ám választ még nem kapott. Sosem hitte volna, hogy egészen Greenbergig eljut a regisztráció híre, majd mindenkitől bocsánatot kért, ha csalódást okozott.

A The Verge-nek író Tom Warren pedig hozzánk hasonlóan gyanakszik: a redmondiak megerősítették, hogy a két fiók hiteles, de ő is megismételte, amit mondtak (márciusi, júniusi regisztráció, a Microsoft szerint évek óta inaktív fiók mind a kettő), de a Perfect Darkos regisztráció mögött egy rajongó áll, miközben a Fable körül nincsen semmi szokatlan. Szerinte ez egy hullámvasútnak is megfelelne.

Mekkora csavar lenne, ha a Perfect Dark Twittere mögött is a Microsoft állna? Elvégre ez a lehetőség is ott van, és ezzel talán azt akarják elérni, hogy folyamatosan a hírekben legyen a már régóta pihenőpályán parkoló Perfect Dark, amíg be nem jelentik talán júliusban a következő részt. Mert akkor biztosan lesz egy Xboxos műsor.

Ott talán az Xbox Series S-ről is hallani fogunk. Ez lesz a gyengébb, következő generációs Xbox, amiről beszámoltunk már párszor.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu