Júliusban jön a Bloodstained: Curse of the Moon 2

A New Games Plus Expo-n jelentették be Twitch-en a múlt héten, hogy jön, július 10.-én megjelenik a Bloodstained folytatása.

Mivel a játék a Bloodstained: Ritual of the Night spin-off folytatása, így elhagyja a Metroidvania formulából a Metroid részt, és kifejezetten az olyan klasszikus Castlevania-játékok gameplay-ét viszi tovább, mint például a Castlevania III: Dracula’s Curse.

A durván két hét múlva érkező 8 bites kis csoda az Inti Creates gondozásában jelenik majd meg, s két évvel ezelőtt napvilágot látott első Bloodstained: Curse of the Moon-t folytatja majd, mely egyébként jelenleg is 4.99 $-ért bezsákolható Steam-en a nyári akció keretein belül.

Azok, akik játszottak az ezt megelőző játékkal igen sok visszatérő arccal találkoznak majd, mivel a játék az eddigi szereplők mellett három új játszható hőssel is gazdagodott. Szintén új adalék a sorozat történetében a most először felbukkanó 2 játékos co-op lehetősége.

 

A játék Steam leírása:

„Koji Igarashi és az Inti Creates visszatért egy jó kis retro kardsuhogtatós akcióval!

A Curse of the Moon 2 egy fedél alá hozza a modern játszhatóságot a 2D-s, sötét 8-bites esztétikával. A játék epikus, több rétegű új sztorival jelentkezik egyenesen Koji Igarashi „IGA” felügyeletével.

A játékosok Zangetsu-t irányítják, aki egy távolkeleti kardművész, s gyűlöli a démonokat és az alkimistákat, akik megidézték őket. Zangetsu-nak keresztül kell vívnia magát a démonok erődítményén, azonban nem muszáj ezt egyedül tennie! Zangetsu szövetkezhet azokkal a vadiúj karakterekkel, akik itt mutatkoznak be először, s hozzáadhatja őket a játszható karakterek listájához.

Három új játszható karakter kapott helyet a játékban, köztük az ördögűző Dominique-al. Mellettük az eredeti Curse of the Moon-játék összes karaktere játszható lesz! Minden új karakter egy adag új játékmenetbeli opcióval érkezik, új képességekkel, s új módszerekkel, melyekkel teljesíthetjük az egyes szinteket.

A játékosok ugyanakkor démonvadász duókat alkothatnak a sorozat történetében most először, s így 2 játékos szövetkezhet kooperatív játék útján. Dolgozz össze egy baráttal, keverjétek és párosítsátok össze karaktereitek erősségeit, és nyomjátok le a pályákat ezernyi új, izgalmas módon!”

 

A Bloodstained: Curse of the Moon 2 július 10.-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re Steam-en, egy barátságos 14.99$-os árcédulával.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu